Sidsel & Mari

Sidsel Humberset & Mari Harberg

sidsel_mary

Jeg lærte Nu Skin at kende igennem Pharmanex BioPhotonic Scanneren og LifePak-produktet, og i lang tid var jeg fast kunde. Jeg forstod ikke forretningsmuligheden på daværende tidspunkt, men Kjersti og Nicolai holdt kontakten med mig. De så et potentiale i mig, som jeg ikke selv kunne se. På det tidspunkt bestyrede jeg et stort træningscenter i Bergen og fungerede som bestyrelsesmedlem i flere forskellige bestyrelser. Jeg underviste også og var konsulent for iværksættere. Jeg havde altid travlt og tænkte ofte om det ville blive ved med at være så hektisk. Efter et par år som Nu Skin-kunde deltog jeg i en af Nicolais forretningspræsentationer og besluttede mig for at kaste mig ud i det.

 

Mine uplines og mentorer Kjersti og Nicolai støttede mig lige fra starten - og gør det stadig. Deres råd var, at man skal have lyst til at lære, sætte mål og aldrig give op!

 

Et af mine mål var at opbygge noget som mine børn kunne arve. Derfor var det helt naturligt for mig at introducere min datter Mari til forretningen da hun blev 18. Som mor, som datter - det tog lidt tid før det gik op for hende, hvor unik denne mulighed er.  

 

Mari startede med at læse til sygeplejerske, men halvejs igennem uddannelsen begyndte hun at tvivle på om det var det, hun skulle, hun tænkte også over den økonomiske situation, hun ville være i når hun blev færdig. Det gik op for hende, at hun aldrig ville kunne leve det liv, hun ønskede eller få sine drømme og mål opfyldt ved at blive sygeplejerske. Det var på det tidspunkt, hun virkelig forstod hvad Nu Skin-muligheden kunne gøre for hende. Det gik op for hende, at med Nu Skin som partner kunne hun opnå sine drømme og mål. Så hun besluttede sig for at gå en anden vej og gribe den mulighed som Nu Skin tilbød.

 

Siden da er vores forretning vokset, og vi støtter og komplementerer hinanden på en rigtig god måde. Vi er mor og datter; et bånd der aldrig kan brydes. Vi kender hinandens gode og dårlige kvaliteter, og vi ved også, at vores forretning vil blive bedre og bedre. Vi arbejder godt sammen, så for os var dette det rette valg.

 

I marts 2014 deltog vi i Ruby-rejsen, hvilket var et af vores vigtigste mål. Vi vil aldrig glemme den tur. Alt var forberedt og vi blev forkælet på alle tænkelige måder. Besøget på hovedkontoret var noget helt særligt - at møde Steve Lund, lære hvordan forskerne arbejder og høre hvad Nourish the Children gør for mødre med AIDS i Malawi. Vi er utrolig stolte af at have en forretningspartner som Nu Skin.

 

Vores deltagelse i Ruby-rejsen markerede starten på vores rejse mod nye mål. Vores mål bliver mere ambitiøse jo mere vi udvikler os. Det er en fantastisk mulighed at kunne arbejde sammen på tværs af generationer med en unik virksomhed og en unik forretningsmulighed. Det giver os muligheden for at følge vores drømme og leve det liv, vi begge ønsker, sammen og hver for sig.  

 

Vi opnår vores mål ved at arbejde sammen med andre mennesker og for os at det meget vigtigt at samarbejde med positive og venlige mennesker. Vores vigtigste partnere, er dem i vores team. Mange af dem deler vores mål og drømme; at gøre en forskel for dem selv og for andre. I denne form for forretning lærer du ikke bare nye mennesker at kende, du lærer også dig selv at kende. Hver dag lærer vi noget nyt. Vores uplines er forbilleder og da det er en duplikationsforretning på mere end et niveau, har vi også en ambition om at være forbilleder for vores downlines.

 

Vi er taknemmelige for den store støtte vi har fået fra Nu Skin, Jostein Bodal og de kompetente Account Managers.

 

Vi glæder os rigtig meget til vores rejse fremover og til den fremtid vi drømmer om med vores fantastiske forretningspartnere. Tak for en unik forretningsmulighed, der får vores drømme til at gå i opfyldelse.

 

Sidsel Humberset & Mari Harberg

 

 

Divider