Sasithorn Kumlap

Sasithorn Kumlap

Jeg håber på at kunne inspirere andre med min historie, så de også vil bruge den fantastiske forretningsmulighed, Nu Skin tilbyder. jeg hedder Sasithorn Kumlap, og jeg har altid været en kvinde med mål og drømme. Jeg kommer oprindeligt fra Thailand, men nu bor jeg i Norge. Jeg blev født i en varm og kærlig familie. Min var skoleinspektør og min mor var hjemmegående husmor og så efter mig og mine to brødre. Min familie har altid hjulpet dem, der var værre stillet end os. Vi delte mad, tøj, og viden med vores landsby og vi forventede ingenting tilbage. Næsten alle i landsbyen var fattige og fik ingen uddannelse, men jeg fik mulighed for at studere.

 

Jeg tog en universitetsgrad i regnskab og økonomi og arbejdede for Trafikstyrelsen i Udon Thani provinsen i 10 år. En dag blev jeg opfordret til at lære min kommende mand at kende, og tilsidst besluttede jeg at flytte til Norge. Jeg har boet her nu i 6 år og har en tre år gammel datter.


I Norge arbejdede jeg som rengøringsdame i et år, men jeg sagde op da jeg blev gravid. Da min datter blev 1 år og 9 måneder startede hun i vuggestue og jeg begyndte at søge arbejde. De job jeg kiggede på, var fra tidlig om morgenen til sent om aftenen, og det ville være svært at kombinere med et lille barn. Jeg blev ved med at søge, men havde ikke den store succes, sikkert fordi jeg kun talte meget lidt engelsk.

 

Men en dag var jeg så heldig at møde en gammel ven, jeg ikke havde set i 10 år. Hendes ansigt så mere ungdommeligt ud end jeg huskede det. Hun foreslog mig at prøve Nu Skins produkter, så det gjorde jeg. Produkterne fjernede urenheder fra min hud, jeg prøvede også Nu Skin Galvanic Spa System, som jeg elsker.


Så jeg startede min Nu Skin forretning i oktober 2013. Ikke alene så mit ansigt flottere ud, på kort tid gik jeg fra at være for genert til at møde nye mennesker til pludselig at have selvtillid til det. Jeg begyndte med at sælge produkter til mine nærmeste og jeg troede ikke, at det nogensinde ville blive en rigtig indtægtskilde. Det hele handler om ungdommelighed og om at forbedre sit helbred. Min mand og jeg prøvede R2, og vi følte os mere levende og dynamiske.

 

Da jeg først fortalte min mand i Norge og min familie i Thailand at jeg ville starte min egen Nu Skin forretning, sagde alle at multilevel marketing var hårdt og der var mange der ikke troede jeg ville klare den. Men jeg gik ud og mødtes med mennesker jeg ikke kendte og jeg fortalte alle jeg mødte om denne forretningsmulighed. Jeg tror fuldt og fast på Nu Skin og på produkterne, så det er mit hjerteblod. Jeg vil anbefale at man tager sig rigtig godt af alle kunder ved at give gode råd og støtte. Mine resultater imponerede min familie og de henviser nu kunder til mig.

 

Efter alt mit hårde arbejde, blev jeg belønnet med en tur til USA for hele familien. Vi var med på Ruby rejsen til USA i august 2014 og det føltes som et mirakel. Jeg føler dog at jeg havde fortjent det, for jeg har ændret mig meget i denne proces. Jeg har fundet ud af fra andre, at jeg er en sand ven, en man kan betro sig til. Jeg har fået beskeder fra min upline, der takker mig og sætter pris på alt mit hårde arbejde og resultater. Jeg har et bedre helbred, jeg er bedre økonomisk stillet og jeg har fantastisk støtte fra min familie. Det gør mig umådeligt glad.


Det vigtigste er at arbejde hårdt, og jeg er ikke bange. Hvis jeg fejler, vil det både påvirke min upline og min downline. Jeg er virkelig heldig at jeg har en god upline, som fungerer som et støttesytem og som min inspirationskilde. Jeg er heldig at jeg har en upline som er på og som er dedikerede, det giver mig mental styrke til at komme ud og hjælpe flere mennesker. Mit liv har ændret sig til det bedre og det vil jeg gerne give videre til andre. Jeg drømmer om at være en rollemodel for andre. Jeg er bare en almindelig pige, men jeg har troen. Man skal have gode intentioner og handle efter dem, med kærlighed og tillid. Ved at lære af andre og se dem som rollemodeller, kan drømme blive til virkelighed.

 

Mit utimative mål er at starte en uddannelsesfond sammen med min familie. Den skal hjælpe dem der er dårligt stillet og give dem et bedre liv. Jeg vil dele min Nu Skin indtjening, for at sætte det her projekt i gang. Og tilsidst vil jeg takke Nu Skin for at have givet mig denne chance for at opnå min drøm. Jeg har lært en hel del. Og det vigtigste er, at jeg nu er klar over mit eget potentiale. Jeg er ikke en helt, jeg bliver bare ved med at gøre det jeg gør. Du kan også gøre det.

 

Efter to måneder blev jeg Executive, efter fire måneder Ruby, Emerald efter fem måneder og Diamond efter 6. Jeg sætter mig et mål og arbejder for at nå det. På bare et år har jeg opbygget en forretning. Der er mange skridt der skal tages endnu, men jeg tager dem ikke alene, jeg har både upline, downline og min datter og mand med mig. De støtter mig hele vejen.


Jeg vil aldrig holde op med at udvikle mig og jeg vil opbygge et endnu stærkere team. Tak, Nu Skin.

Divider