Hilde & Heinz Haiser

Hilde & Heinz Haiser

hilde_heinz

I november 2011 blev vi introduceret til ageLOC Nu Skin Galvanic Spa System II, og vi blev Nu Skin-distributører samme måned. Vores sponsor fortalte os, at det ville være godt at have 1000 PSV i november. Vi vidste ikke hvorfor, men vi gjorde det bare. Takket være de fantastiske resultater som Galvanic Spa-produkterne giver kunne vi skabe begejstring blandt mange andre og havde 4500 PSV på vores konto i december. Vi blev Executive selvom vi ikke rigtig vidste, hvad titlen betød på daværende tidspunkt.

 

Vi er alle vanemennesker så vi foretog os simpelthen det samme om og om igen. Det gav os tryghed og hjalp os til at finde en måde at arbejde på i branchen. den positive fremdrift fortsatte og i september deltog vi i Ruby-rejsen til USA, og i oktober blev vi Diamond.

 

Det er meget vigtigt at have et godt team, hvis man skal opnå succes. I vores organisation fokuserer vi på at sørge for god træning og at skabe dybde og team work. Vi vil gerne takke vores sponsorerer for at have introduceret os til Nu Skin-forretningen, og vi vil også gerne takke vores upline, der altid hjælper os og giver gode råd.

Divider