Liana & Dan Barnoş

Liana & Dan Barnoş

Dan_Liana

Jeg blev først introduceret til Nu Skin i december 2008. Det var på et tidspunkt hvor jeg havde indset at jeg ikke i fremtiden ville få opfyldt mine ønsker, drømme og identitet.

Jeg er læge og dette erhverv er jeg dybt knyttet til. Jeg var splittet mellem to jobs. Et hvor jeg lige var startet til at træne til en speciallægestilling og et hvor jeg samarbejdede med en multinational medicinal virksomhed, så min tid med børn og familie blev mindre og mindre.

Jeg deltog i et møde og jeg kunne godt lide Balogh Otto’s væremåde. Selvom han var overbevisende, begyndte jeg selv at lede efter svar på de mange spørgsmål jeg havde og i min søgen blev jeg mere og mere overbevist om at Nu Skin var noget for mig og jeg startede derfor i januar 2009. Dan var stadig skeptisk pga. hans baggrund som jurist, men han støttede mig og stolede på at det var en enestående forretningsmulighed.

Tingene begyndte at gå fremad og opad, begejstringen var stor og det samme var resultaterne: Executive, Gold, Ruby indenfor 5 måneder. Dan begyndte at blive mere og mere involveret, hvilket var godt, for han var 100 % dedikeret til forretningen.

Jeg tror på, at det var universets mening at denne mulighed skulle komme forbi os, selvom vi i starten havde forskellige perspektiver. Vi følte at vi have fundet et hjem her på vejen til succes, dette var vores livs chance. Det var en sikker måde at få frihed, selvstændighed, udvikling og økonomisk overskud på, en opfyldelse af vores drømme for os og vores børn Alexia og Marc.

Det blev en livsstil for os og vores mission var at dele den fantastiske unikke Nu Skin kultur og de muligheder den bringer.

Vi er 100 % dedikerede, vi opfyldte vores drøm om at få titlen som Diamond og i fremtiden kommer der flere mål og drømme. Vi tror på at når man har en stor drøm, hvis man beslutter sig og gør noget, så vil du begynde at forandre verden, du bliver en forandringskraft og intet vil være umuligt.

Vi tror på menensker, på deres skønhed og potentiale og med Nu Skin kan du opfylde alle dine drømme, hvis du bestemmer dig for, at du vil have mere ud af livet!

Hver dag er vi taknemmelige for at Nu Skin er til stede i vores og vores børns liv.

Vi vil gerne takke grundlæggerne af firmaet, kontoret i Budapest, OTG/S7S training system og ikke mindst vores upline.

 

Liana & Dan Barnoş

Divider