Aram Palacio Cobano

Aram Palacio Cobano

aram-palacio-cobano-1

Mit navn er Aram Palacio Cobano.

 

Da jeg var ved at være igennem mine studier i oversættelse og tolkning, var jeg så heldig at få en professionel oversættelsesopgave af et par bøger. Det var sådan jeg indså at det var for kedeligt for mig og jeg begav mig derfor ind i business verdenen.

 

Jeg var alt for ung, uerfaren og overambitiøs, og mit første businessprojekt blev derfor en fiasko. En fiasko hvor jeg hev mine venner og de investorer der havde stolet på mig med ned.

 

I an alder af 26, var jeg fallit, mit rygte var ødelagt og det føltes som om mit liv var forbi. Det havde været meningen at det forretningsprojekt skulle have været min vej til succes og jeg var ikke klar til acceptere mit nederlag.

 

Mine fejl var at jeg havde for store ambitioner og min trang efter at få succes gjorde at jeg løb en for stor risiko og træffede dårlige valg, hvilket skubbede mig tæt på kanten.

 

Jeg besluttede at sætte mit liv på pause og finde ud af hvor jeg havde mistet din retning. I min research om vores hjerne og følelser, fandt jeg det som er skyld i alle de positive ændringer i mit liv, Gestalt terapi.

 

Jeg har brugt 10 år af mit liv på at researche forskellige selvudviklingsteorier, blandt andet, Gestalt, humanistisk coaching, NLP, lederprogrammer, emneagram.

 

For fire år siden startede jeg som professionel coach, hvor jeg holdt workshops om personlig udvikling og opfordrede folk til at føle sig frie, lykkelige og følelsesmæssigt og spirtuelt velbalancerede.

 

Min ven Emma, som jeg kender rigtig godt, fordi jeg har hjulpet hende som coach og terapeut, introducerede mig til Nu Skin i oktober 2013.

 

Efter en snak med hende og hendes partner Vanessa, samt en demonstration, gik jeg med til at undersøge sagen grundigt på internettet.

Efter en hel måneds research kunne jeg stadig ikke finde tegn på at det var fusk og ville snyde mig. Og efter jeg lavede en demonstration på min mor (Fantastiske resultater!) besluttede jeg mig for at joine forretningen. Det vækkede min indre entrepreneur, der havde været i dvale i mere end 10 år.

 

I november skete der to gode ting. Jerónimo Gazquez og Paz Sanromán kom på besøg i byen og forklarede mig hvordan forretningen fungerede. Lars Kroll kom også til byen et par dage senere og jeg så ham til mit første business opportunity møde. Det var til dette møde at jeg indså jeg havde fundet mit rigtige forretningsprojekt. Jeg var fuldt ud i stand til at lave præsentationer som Lars, og jeg havde to fantastiske læremestre, Paz og Jero til at lære mig forretningen.

 

Jeg startede mig kvalifikation i december og i januar blev jeg Executive. Det gik fremad med lynts hast, da mine mange års professionel erfaring med personlig udvikling gjorde mig i stand til at udvide mit netværk lynhurtigt. De stoler på mig og de ved, at hvis vi arbejder sammen som et team, er alt muligt, kun fantasien sætter grænser!

 

I juni 2014, fik jeg titlen Emerald, kun 7 måneder efter jeg startede.

 

Jeg vil gerne være Blue Diamond inden vinteren 2015, og derefter går jeg efter at blive Team Elite. En af de mest vigtige ting for mig er personlig frihed og at kunne hjælpe andre til også at opnå det, giver mig endeløs energi. en energi jeg har følt siden jeg startede. Jeg drømmer om at starte en non-profit organisation, hvor grupper og individuelle, der har begrænsede økonomiske midler, kan opleve personlig udviklingsprogrammer. Jeg tror at man derigennem kan skabe et frit og sundt samfund.

 

Til jer der lige er startet, I skal være entusiatiske omkring jeres Executives og hver dag skal I kæmpe for at deres forretning vokser og bliver stabil, I skal se deres drømme som jeres egne....og på et tidspunkt, når du stopper op og tænker, finder du ud af at dine drømme er gået i opfyldelse.

Divider