Asthik Arutyunyan

Ny kunde? Tilmeld dig i dag!

Asthik Arutyunyan

Hazel Calvert

Jeg arbejdede i et byggefirma, både mens jeg studerede og efterfølgende. I løbet af mine 5 års ansættelse fik jeg lønforhøjelse 3 gange, alt imens ejeren blev millionær. Det gik op for mig, at der er mange penge at tjene som selvstændig.

 

Jeg besluttede derefter at starte min egen forretning med engrossalg af byggematerialer. Det krævede utroligt meget arbejde, og jeg havde nærmest ingen fritid; jeg var helt opslugt af mit arbejde. Alt gik godt, men finanskrisen i 2008 ramte mig hårdt. Spørgsmålet var, om jeg ville gå i en retning, der gav mere stabilitet, vækst og fritid, både for mig selv, men også for min familie.

 

Et år før mit første møde med Nu Skin var min mor allerede kunde. Hun nød godt af virksomhedens produkter og især anti-ageing-teknologien. Da jeg så, hvad produkterne gjorde for hende, begyndte jeg selv at bruge ageLOC Nu Skin Galvanic Spa System og alle virksomhedens andre avancerede teknologier.

 

Et år senere foreslog kvinden, der introducerede min mor for Nu Skin, at jeg skulle prøve at se Nu Skin som en mulighed for at starte en forretning i den hurtigtvoksende anti-ageing- og helseindustri. Jeg blev inviteret til et møde med en meget succesfuld forretningsmand, der havde arbejdet med Nu Skin i årevis og opbygget en forretning, som stadig giver afkast. Sådan blev jeg introduceret for passiv indkomst. En rigtig forretning er en forretning, der på længere sigt arbejder for dig.

 

Jeg gav mig selv et halvt år til at opbygge en forretning med Nu Skin, og efter det halve år lukkede jeg min anden forretning for at koncentrere mig hundrede procent om Nu Skin. I dag har jeg allerede arbejdet med Nu Skin i 7 år, og jeg er glad for, at jeg ikke var bange for at tage springet dengang.

 

Hvad laver jeg nu?

Jeg opbygger min forretning i en branche, som er i rivende udvikling.

Nyder samværet med gode venner og forretningspartnere.

Jeg har kunder overalt i Rusland og udlandet, som bruger Nu Skins produkter.

Det vigtigste er dog, at jeg kan bruge mere tid sammen med familien og mere tid på at rejse.

Tilmeld dig Nu Skin Bliv forhandler