Sergi Moscardo

Sergi Moscardo

sergi-moscardo

For 44 år siden blev jeg født ind i en familietradition og "programmeret" til at arbejde inden for medicinalindustrien, og det var nøjagtigt hvad jeg gjorde. Mine ambitioner førte mig hele vejen til en høj stilling i en stor medicinalvirksomhed. Jeg lærte en masse om marketing med flere kanaler, digital marketing og innovation, men jeg følte ikke, at det, jeg lavede bidrog til noget godt. Derfor blev jeg iværksætter og startede nogle tiltag. Men mine ideer var blot en lille del af de 95 % ideer, der forsvinder inden for 5 år på trods af håb, ihærdighed og de penge, der blev investeret.

 

To fantastiske personer på 25 introducerede mig for Nu Skin. Efter jeg havde undersøgt og lært en masse om muligheden besluttede jeg mig for at blive en del af virksomheden. Efter 6 måneder sagde jeg min stilling som manager i medicinalindustrien op, og fokuserede hundrede procent på min Nu Skin-forretning.  

 

Nu fokuserer jeg, sammen med mine ledere, på to hovedområder for at sikre alle succes:

1.      Nu Skins forretningsmodel - Du skal lære den og udvikle de egenskaber, det kræver at skabe en god organisation.

2.      Nu Skin - Produkterne, videnskaben, markedet, systemet. Kort sagt, at kende forretningen fra bunden.

 

Derudover arbejder jeg og mit team konstant på at udvikle os personligt, at lære og at dele indblik fra Dale Carnegie, Napoleon Hill, Harv Eker, Eric Worre, Jim Rohn og Tony Robbins osv.

 

Og frem for alt ændrede det alt for mig at opdage, at jeg har nøglen til at forbedre livet hos andre og at generere en indkomst. Når man er opmærksom på dette, kan man begynde at fokusere på at hjælpe så mange andre som muligt.

Jeg har været i gang med at opbygge min Nu Skin-forretning i halvandet år nu. Men det, jeg gerne vil understrege er, at for første gang i mit liv så er min succes ikke kun afhængig af mig selv, men også ved at hjælpe andre med at få succes.

 

Jeg tror også på at succes bliver defineret af drømme, min fremtid og mine mål. Derfor har jeg lavet en plan baseret på følgende: ACTION. Træk ikke tiden ud. Gør noget i dag og bliv ved med at forbedre dig.

 

Divider