Samir & Paula Jamal

Samir og Paula Jamal

Samir  Paula Jamal-white2


Inden Samir startede hos Nu Skin arbejde han som forretningskonsulent i Mozambique, langt væk fra familien, og Paula var børnehaveklasselærer. Første gang, Samir blev bekendt med Nu Skin var via Skype, og han blev imponeret over virksomheden og dens direkte markedsstrategi. Paula kom med 3 måneder efter Samir.

 

Drømmen er frihed uden chefer og masser af kvalitetstid med vores døtre. Ting vi aldrig før troede, var mulige før Nu Skin.

 

Vores største motivation er vores døtre, familien og fremtiden. Vi har lært meget og opdaget evner, vi aldrig vidste, vi havde. Og nu er vi ikke længere skeptiske når det gælder hudpleje og kosttilskud. I stedet er vi blevet mere opmærksomme på at ældes på en sund måde, og dette giver vi videre til vores døtre.

Det er vigtigt for os at skrive vores mål ned, da det ikke bare vil tvinge os til at få styr på hvad vi vil, men også vil motivere os og give os en plan. På denne måde kan vi overkomme modgang og se og fejre vores fremgang. Men som i andre brancher er der altid tilbagegang, udfordringer, frustrationer, tvivl osv... Men vi giver aldrig op!

 

Da vi startede vores forretning var der ikke en portugisisk Nu Skin-hjemmeside, ingen oversat produktinformation, og der var meget få tilgængelige produkter på markedet. Vi havde hverken støtte fra venner eller familie og vores uplines var fra Barcelona og USA. Vi havde alle mulige grunde til at droppe det, MEN vores HVORFOR, vores tiltro til vores evner, til Nu Skin og produkterne var så stærk, at vi bare måtte blive ved. Vi oplærte os selv ved at læse, se videoer, ringe til Nu Skin-support og skype med vores uplines.

 

Vi prøver at være gode forbilleder. Vi deler vores historie med vores team. Vi er positive. Vi ser hvert medlem af teamet som os selv da vi startede, og vi hjælper dem med at blive selvsikre indtil de kan klare sig selv. Med nogle tager det et par uger, med andre et par måneder. Det vigtigste er altid at have det sjovt... Engang hørte vi nogen sige: "hvis du ikke har det sjovt, gør du det forkert!". Så sandt!

Succesen følger med det daglige arbejde. Ja, vi var til tider ikke sikre på om vi ville få succes. Men når vi får det sådan brainstormer vi. Ja, det er lettere at skyde skylden på andre, hvis du fejler, men det er forkert.

 

Til Marbella Success Summit i 2015 sagde Nathan Ricks: "Hvis du lukker munden, lukker forretningen"!  Så det arbejder vi ud fra. Vi er stolte af det, vi laver; vi elsker det, vi laver, så hvorfor ikke fortælle verden om det?

 

Hvis du føler skam bør du arbejde på din selvtillid.

 

Det er det, vi lærer andre i organisationen så de også kan få succes.

 

Dupliker - Du skal ikke bare gøre hvad vi fortæller dig.

Du skal gøre DET vi gør! - Lad os gøre det sammen.

 

I Portugal siger vi følgende: "Roma e Pavia não se fizeram num dia", hvilket betyder "Rome og Pavia blev ikke bygget på en dag", eller store projekter tager tid. Dette hjælper os med at fokusere på vores mål, hver dag! Vi giver aldrig op!

 

 

Divider