Lucie and Pavel Svobodovi

Lucie and Pavel Svobodovi

lucie_svobodová_pavel_svoboda1

Vores historie med Nu Skin startede, da vi mindst ventede det. Vi havde en succesfuld virksomhed indenfor ernæring og alternativ sundhedspleje. Vi var ved at bygge et nyt center og vi havde en plan om at åbne en vegetarisk restaurant. Vi søgte virkelig ikke en anden forretningsmulighed på daværende tidspunkt. Og alligevel kom det.

 

Vi mødte vores nuværende sponsor, Dana Dobrichovsska gennem en ven. Selvom vi ikke blev fristet til at blive en del af Nu Skin, blev jeg (Lucie) meget begejstret af teknologien og produkterne, fordi jeg har studeret netop dette område på universitetet, og jeg følte, at der var et stort potentiale i det. Tværtimod, havde min mand Pavel en meget negativ holdning til det. Ikke desto mindre, begyndte vi begge to at teste produkterne, fordi at deres effektivitet og kvalitet var det vigtigste for os. Indenfor et halvt år, begyndte vi at indse hvad det var vi havde i vores hænder. Pavel gav mig fuld støtte til at arbejde med firmaet, men han havde ikke selv lyst til at deltage aktivt i det. Og det var det afgørende øjeblik, fordi jeg sagde; ”Enten laver vi Nu Skin-forretning sammen, ellers gør vi det overhovedet ikke”.

 

Vi tog til konferencen sammen i marts 2015, hvor vi hørte mere om kulturen, virksomhedens størrelse og om de mennesker, der havde opnået stor succes og havde fået opfyldt deres drømme. Pludseligt, gav alting mening for os og vi havde et enormt ønske om at blive en del af det.

 

Efter vi kom hjem, besluttede vi os for, at vi ikke skulle holde sådan en stor ting for os selv, så vi begyndte at dele vores entusiasme. Vi blev Executives inden 14 dage og inden for fire måneder opnåede vi at blive Ruby. Vi fejrede vores første års jubilæum med Nu Skin i marts i år, da vi var på EMEA Succes Trip i Miami, som Emeralds.

 

Vores succes har aldrig været vores drivkraft. Det var det faktum, at vi også kunne ændre andre folks liv og det er meget tilfredsstillende. Vi har et fantastisk team, hvor vi alle løfter i flok og det er den kraft, der fører os til succes.

 

Som man siger – man skal yde, før man kan nyde – og det er dét, vi altid har husket på og arbejdet hårdt for. Ligeledes kræver opbygningen af denne virksomhed stor flid, selvdisciplin, ærlighed, nøjsomhed og support fra vores børn. Men de frugter vi nu kan høste, er de største og sødeste vi nogensinde har smagt. Vores liv er blevet stærkt beriget og forandret på så kort tid. Vi er glade for, at vi fandt Nu Skin, og vi ved, det er den bedste forretning for os.

 

Lucie and Pavel Svobodovi

 

Divider