Handan Lewis

Handan Lewis

Handan-Lewis

Jeg har en baggrund inden for hudpleje, hvilket er grunden til at jeg blev bekendt med Nu Skin. På daværende tidspunkt havde jeg min egen meget travle skønhedssalon. Lange arbejdsdage betød naturligvis, at jeg havde mindre tid sammen med min familie og ofte gik glip af særlige begivenheder, begivenheder som ingen mødre burde gå glip af, når deres børn vokser op.

 

Efter at have kigget grundigt på hvad det egentlig var jeg lavede, indså jeg at lige meget hvor mange timers hårdt arbejde jeg lagde i min skønhedssalon, ville jeg aldrig kunne opnå at tjene de penge eller den livsstil jeg stræbte efter. Noget måtte ændres ellers ville dette blive historien om mit liv og det ville være så godt som det nogensinde kunne blive.

 

I januar 2015 besluttede jeg mig for at forpligte mig til at bygge min Nu Skin-forretning på daglig basis, i mit allerede meget travle liv. Men det var det værd. Fra det øjeblik jeg forpligtigede mig til Nu Skin, tog det mig kun seks måneders hårdt deltidsarbejde, at fordoble indtægterne, indtægter som jeg havde i min skønhedssalon på fuldtid.

 

 

I juli 2015 lukkede jeg dørene til min salon for sidste gang og var fri til at bygge denne fantastiske forretning fuldtid hjemmefra, hvor jeg havde mine forpligtigelser i forhold til min familie. Nu er jeg der altid til at give min søn et kram når han kommer hjem fra skole, hjælpe ham med hans lektier og aldrig gå glip af de særlige øjeblikke.

 

Den mest givende del af at være leder i denne virksomhed er, at jo mere du hjælper andre med at opnå succes, jo mere succesfuld bliver du. Du kommer til at berøre andre folks liv på en helt magisk måde og den følelse af tilfredshed jeg får fra dette er enorm. Jeg elsker at se når vores team opnår deres mål og afslutter deres 9-5 job og kan se hvordan månedlige provisioner kan gøre livet bedre. Jeg holder meget af at arbejde med disse motiverede mennesker og elsker at min udvidede familie vokser på næsten dagligt basis. Både Bryn og jeg har planer om at rejse i fremtiden og vi er så glade og taknemmelige for alt hvad vi har i vente. Nu Skin har givet os friheden til at arbejde overalt i verden, så længe der er internetforbindelse kan vi leve livet på vores egne betingelser.

 

 

 

 

 

Divider