Carina Lowies Vorster

Carina and Lowies Vorster

carina-lowies-vorster

Lowies og jeg selv har begge prøvet forskellige forretninger, vi har arbejdet for arbejdsgivere, haft franchise, og for 7 år siden åbnede vi vores egen forretning inden for sundhedsbranchen.  Selvom vi havde en del succes i forretningen skulle vi stadig arbejde meget hårdt og længe for at få det til at hænge sammen. Selv da, havde vi ikke det store overskud.

 

Mens vi prøvede at få tingene til at løbe rundt gik jeg glip af mange særlige stunder med min datter på 18 som jeg aldrig får tilbage, og jeg var også tæt på at miste både venner og min mand.  Vi blev nødt til at ændre vores livsstil.

 

I februar 2015 inviterede en af mine gode venner min datter, mand og jeg selv til et Nu Start event.  Vi var meget imponerede.  Vi anede ikke at Nu Skin var så stort.  Vi så hvordan mine venner har fået succes siden de er startet. 

 

Min datter insisterede på at vi tog til det næste forretningsmøde. Takket være hende så jeg en mulighed som jeg ikke kunne slippe.  Vi startede med der samme.  Vores første måned med Nu Skin var marts 2015.  Vi er meget målrettede. Så vores mål var at komme med på 2016 EMEA Success Trip i Miami, og vi klarede det!  Sikke en oplevelse!

 

Det var ikke altid nemt at blive Ruby. Vores hjerner drillede os, og sagde at vi skulle give op.  Men vi gik aldrig glip af et møde eller forretningsbriefings. Det var det, der holdt os i gang, og det lærer vi videre til vores team.  Vi var ikke så gode til det i starten, men vi gav os selv daglige mål. Nu SKAL vi tale med minimum to mennesker om dagen.

 

Nu Skin har været en fantastisk rejse indtil videre, og vores liv er ændret på en god måde. Ikke blot for os, men også for menneskerne i vores team. I april 2016 stoppede vi med at sælge vores tid for penge. Vi arbejder kun lidt med de to sundhedsklinikker og fuld tid med Nu Skin. Jeg har kvalitetstid med min mand og datter, der også er med i forretningen.  Tak, Nu Skin.

 

Divider