Emma Carpenter

Emma Carpenter

emma-carpenter

Den største forandring, jeg har oplevet efter, jeg er startet med forretningen, er livskvaliteten. Jeg har tidligere haft en succesfuld forretning, men den tog al min tid. Man kan tjene mange penge, men hvis man ikke har tid til at nyde dem og være sammen med dem, man holder af, så er der ikke balance og kvalitet i livet.

 

Da jeg først havde opbygget en stabil organisation, kunne jeg droppe min anden forretning og fokusere på mit arbejde med Nu Skin. At opbygge en forretning hos Nu Skin giver ikke bare mere frihed, men det ændrer dig som person. Jeg har aldrig drømt om, at jeg skulle tale til større forsamlinger, men jo større min forretning er blevet, jo mere har jeg udviklet mig som person. Jeg har fået mere selvtillid, og nu prøver jeg hele tiden at komme ud af min "comfort zone". Med denne mulighed kan du lære at blive den bedste version af dig selv.

 

I mit arbejde med Nu Skin har jeg også lært, at man kan opnå alt, man sætter næsen efter. Jeg har altid elsket ordsproget "drøm, tro, opnå" - denne mulighed kan give dig lige det, du drømmer om, hvis du bare tror på dig selv, virksomheden, produkterne og er villig til at arbejde hård med din organisation.

 

Jeg har også lært at alle er forskellige! I denne forretning har vi brug for vores kunder og distributører. Folk der bliver en del af organisationen er forskellige - nogle personer har større mål end andre; man kan ikke tvinge folk til at gøre mere end de vil. Verden ville være et kedeligt sted, hvis alle var ens!

 

Jeg er gravid i 9. måned, og jeg har opbygget min forretning igennem min graviditet så jeg kan have friheden til at bruge så meget tid som muligt med min nye søn/datter. Hvis jeg stadig havde haft mit gamle job, skulle jeg have været tilbage med det samme. Nu er der masser af fleksibilitet og en god balance mellem arbejde og privatlivet. Som familie er det meget vigtigt og som kommende mor er det helt uvurderligt.

 

På lang sigt vil jeg gerne have en stor familie, bo i et smukt hjem på landet, rejse og give så mange mennesker som muligt den samme mulighed. Jeg vil især gerne vise kvinder, at man ikke behøver at vælge mellem karriere og familieliv - man kan sagtens få begge dele.

 

Mit liv er perfekt som det er! Jeg elsker det og er taknemmelig for alt det, jeg har.

 

 

Divider