Catherine Bedejus

Catherine Bedejus

catherine-bedejus

 

Jeg hedder Catherine Bedejus, jeg er 59 år og har 3 børn.

 

Jeg er kosmetolog og jeg har altid været interesseret i kost, næring og helse. Men mest af alt brænder jeg for den videnskabelige del af dette arbejde.

 

Det gik hurtigt op for mig at jeg skulle være selvstændig. På den måde kunne jeg have frihed.

 

Efter 23 som ansat i et kosmetik- og kostlaboratorium følte jeg, at der skulle ske noget nyt. Jeg ville videre og finde innovative produkter og koncepter, og Nu Skin levede op til alle mine forventninger. I ageLOC fandt jeg den videnskabelige baggrund, jeg ledte efter, den økonomiske mulighed og det sociale ved virksomheden.

 

Med dette faldt alt på plads. Jeg havde brug for visuelle beviser og fik dem, da jeg så resultaterne op Mireille Nevieres hud. Der begyndte jeg at tro på Nu Skin. (Mireille var Diamond og hvis hun kunne, kunne jeg også)!

 

Jeg startede med at arbejde med det samme. Min tro og overbevisning hjalp mig med at finde kunder, der stolede på mig, og jeg byggede min cirkelgruppe med det samme og havde et stærkt fundament.

 

Jeg skulle maksimere min provision meget hurtigt, og det var vigtigt for mig at give den rette støtte og træning til mine kunder. Derfor er mange af mine kunder loyale og resultaterne genererede nærmest sig selv, hvilket gjorde at jeg kunne bruge tid på at udvikle mit netværk af distributører.

Jeg har opbygget mit netværk baseret på tillid, professionalisme, deling og begejstring så folk gerne vil følge mig.

 

Jeg blev Emerald Executive. Jeg elskede følelsen af den nye titel og følelsen af, at alt er muligt. Det gav mig energi.

 

Jeg deltog altid i møderne fordi der altid er noget spændende at lære, og Nu Skin ved hvordan man skaber begejstring.

Desværre, midt under min rejse, fik jeg stillet diagnosen amyotrofisk lateralsklerose, en dødelig og uhelbredelig sygdom, der ødelægger neuronerne i mit nervesystem dag efter dag.

 

Derfor er jeg nu, 3 år efter fuldstændig lam og sidder i elektrisk kørestol.

 

Jeg kan hverken tale eller bevæge mig. Jeg skal have 100 % hjælp, men har aldrig givet op med Nu Skin. Jeg nægtede at give op; jeg ville fortsætte med at være effektiv for mig selv og mit team. Jeg vil vinde og vil ikke give op selvom jeg ikke kan så meget som andre.

 

Jeg finder løsningerne takket være mit sind. Jeg kæmper og vil blive ved med det fordi for mig betyder det, at jeg er i live!

Jeg har brug for at ting udvikler sig.. Jeg forbliver ærlig over for mig selv lige meget hvad.

 

I dag har jeg stadig en god volumen og styrken ved mit team, der konstant udvikler sig (op til 5 Rubies i min Genealogy) og som er blevet selvstyrende. Til gengæld får jeg masser af støtte fra dem og mine kunder.

 

Jeg ved at jeg kan regne med mine ledere og det er vigtigt at omgås mennesker med visioner, der kan stille spørgsmålstegn.

 

Jeg finder styrke i udviklingen i mit teams succes og i mit hoved er jeg ikke syg.

 

Jeg er frustreret over at jeg ikke kan arbejde som jer pga. min sygdom. Så husk at gøre brug af jeres frihed som iværksættere. Klag ikke over ting; behold energien.

 

Tak til Nu Skin, der har støttet mig og ikke har været ligeglade med min tilstand, hvilket er en sjældenhed i virksomheder.

 

Jeg beholder lyset inde i mig selv og giver styrke til dem, jeg elsker.

 

Tak allesammen!

 

 

Divider