Adrienn & Gábor

Adrienn & Gábor

adrienn-and-gabor-2

Jeg er født i Ungarn og startede som iværksætter da jeg var 18: Jeg ejede et fitnesscenter. Det har altid været vigtigt for mig at dyrke sport og have en sund livsstil.


I 2008 var der en af mine ansatte, der nævnte Nu Skin og forretningsmuligheden, men jeg havde på dværende tidspunkt besluttet mig for at flytte til Irland og var ikke interesseret. I 2009 mødte jeg min mand Gábor i Irland. Han var også fra Ungarn.

 

I Irland var jeg ansvarlig for to fitnesscentre. Efter 2 år gik det op for mig, at 10-12-timers arbejdsdage ikke var noget for mig. Så i 2010 da jeg begyndte at lede efter nye muligheder, kontaktede jeg Regina, min gamle fitnessinstruktør og bad hende fortælle om Nu Skin-forretningen, da jeg kunne se at hun selv og hendes partner var meget succesfulde.

 

De inviterede mig til et 3-dages-event i Ungarn, og det var der, jeg opdagede hvilken fantastisk mulighed det er. Jeg kunne desværre ikke finde nogen i Irland, der var seriøse iværksættere, og jeg var ikke stærk nok til at arbejde helt alene med et "nyt" marked. Jeg startede med at bruge produkterne, men ikke opbygge forretningen.

 

I 2012 tog mit liv endnu en drejning så min mand og jeg besluttede os for at jeg skulle sige mit job op og lave noget, der gjorde mig glad. Det var ikke svært at beslutte sig for, hvad der skulle gøres. Jeg vidste med det samme at det var på tide at jeg begyndte at opbygge min forretning, da jeg var helt vild med virksomheden og produkterne.

 

Jeg startede med at arbejde i Irland, men da mine sponsorer besluttede sig for at de ville udvide det polske marked, sagde vi endelig ja til denne fantastiske mulighed.

 

Vi har været gift i 4 år, men har haft et langdistanceforhold 2 af årene siden sommeren 2013. Jeg er fuldstændig engageret i det polske marked. Uden at kende nogen i landet, uden at kunne tale sproget, er jeg nu leder af et fantastisk polsk team, og vores mål er at udvide det polske marked.

 

I mellemtiden får jeg støtte af min mand, og han elsker at bruge produkterne. Han har prøvet TR90-programmet to gange og har tabt 26 kilo, dyrker sport og spiser meget sundere. Så jeg tør godt at sige, at jeg har fået en ny mand via Nu Skin.

 

Takket være de mål, vi har opnået indtil videre med vores Nu Skin-forretning, så vi har besluttet at min mand også skal flytte til Polen til oktober. Så til Global Convention skal vi ikke bare fejre vores og alle andres succes, men også begyndelsen på et nyt liv med min mand.

Divider