Wimol Bovermann

Wimol Bovermann

wimol-bovermann

Min opvækst i Thailand var fattig. Min mor blev nødt til at forsørge mig, mens jeg gik på college, samtidig havde jeg mange forskellige jobs, så jeg kunne tjene ekstra penge ved siden af.

 

Jeg er nu gift og har boet i Tyskland siden 2009. Jeg arbejdede i en fotoforretning i 5 år, indtil jeg ikke kunne se det sjove i det mere.

 

Så jeg besluttede mig for, at se efter noget andet, noget der var sjovt og udfordrende. Det var ikke let, for mine uddannelsespapirer blev ikke anerkendt i Tyskland og sproget voldte mig stadig problemer. Så jeg fandt ikke mit drømmejob.

 

I august 2013 mødte jeg min sponsor Sasitorn Mäkeläinen på Facebook. Hun fortalte mig om Nu Skin. Jeg kan huske, at jeg var meget skeptisk og undrede mig over, hvordan man kunne tjene penge på dette multi-level marketingsystem. Men jeg blev mere og mere nysgerrig. Sasitorn Mäkeläinen havde det liv jeg ønskede, med fleksible arbejdstider, et job hvor man havde det sjovt og hvor man var sin egen chef. I november 2013 besluttede jeg at sige mit job op i fotoforretningen og realisere mine drømme med Nu Skin.

 

Jeg har siden 1. januar 2014 arbejdet fuldtid på min Nu Skin forretning. Jeg havde aldrig forestillet mig hvor mange penge jeg kunne tjene med denne forretning. Men hos Nu Skin kan du opnå meget, hvis du tror på din egen succes og du arbejder hårdt. Takket være Nu Skin har jeg mødt mange mennesker rundt omkring i verdenen. Forestil dig det! En ganske normal kvinde, der plejede at være bange for at snakke med fremmede mennesker. Nu nyder hun at møde nye kontakter på grund af hendes nye selvtillid. I dag er jeg mere uafhængig og dedikeret på grund af min Nu Skin forretning. Det jeg bedst kan lide ved Nu Skin er at alle har lige chancer, lige meget hvor du kommer fra eller hvilken uddannelse du har. Det eneste er, at du skal kunne lide at tage kontakt til andre mennesker og at arbejde i et team, fordi passion er det vigtigste bag en succesfuld forretning.

 

En af grundene til min succes er, at jeg altid er i kontakt med mine distributører og jeg er klar med hjælp og til at besvare spørgsmål.

 

Jeg vil gerne bruge denne mulighed til at takke alle - min sponsor, downline og alle jeg arbejder sammen med. De har alle bidraget til min succes og har hjulpet mig til at opnå min Diamond titel. Tak for alt og jeg håber vi sammen bevæger os videre mod vores mål.

 

Husk: "Du ved ikke hvad du er i stand til, før du har prøvet"

 

Wimol Bovermann

Divider