Sabrina Grottoli

Sabrina Grottoli

sabrina-grottoli

Jeg kommer fra Frankrig, men jeg har boet i Barcelona de sidste 10 år.

 

Den første gang jeg hørte om Nu Skin var i Frankrig, mens jeg var på ferie hos mine forældre. De var tidligere blevet præsenteret for muligheden og tænkte at det ville være perfekt for mig. Så, efter jeg havde ligget søvnløs et par nætter af bar spænding, brugte jeg min sommer på at finde ud af alt jeg kunne om Nu Skin, markedet, industrien og..ved du hvad? Alt jeg fandt, var for godt til at være sandt, det var så positivt alt sammen. Det motiverede mig, at jeg havde mulighed for at starte en international forretning uden grænser, i en amerikansk virksomhed med en god kompensationsplan baseret på indsats. Og ja, det er rigtigt, at det lød lidt for meget som den amerikanske drøm, men jeg havde inderst inde altid ventet på en chance som denne.

 

På det tidspunkt arbejde jeg i marketing i en succesrig virksomhed. Jeg var god til mit job, men jeg havde nået så højt op jeg kunne og jeg vidste, at på trods af en stor indsats, ville jeg ikke kunne lære mere professionelt. Og med den økonomiske krise der skyllede ind over Spanien, så jeg alle mine visioner og ambitioner løbe ud i sandet.

 

Så med dette på sinde, besluttede jeg mig hurtigt for at springe ud i dette eventyr.

 

Jeg startede med en ustoppelig beslutsomhed og en stor entusiasme, der gjorde mig i stand til at overkomme den første forhindring på min vej, mine manglende kontakter i Barcelona.

 

Jeg sagde hele tiden til mig selv, at ingen kan få succes uden at overkomme nogle udfordringer. Så, med hårdt arbejde, gåpåmod og beslutsomhed nåede jeg de mål jeg havde sat for mig selv, hurtigere end jeg troede var muligt. Og jeg kunne se at min indsats blev anerkendt og belønnet. Jeg blev Ruby inden for det første år, lige efter jeg havde været med til Nu Skin Convention i Budapest, hvilket var utroligt og blev et vendepunkt for mig. Min Ruby Trip blev udsat til året efter, fordi jeg fødte min søn Marco. I mellemtiden kunne jeg stabilisere min organisation og jeg blev Emerald. Og ikke længe efter min Ruby Trip fik jeg fornyet entusiasme og blev Diamond.

 

Jeg har en hel liste over vidunderlige ting, der er sket for mig siden jeg startede med Nu Skin og mit liv er forandret. Jeg har mødt en masse fantastiske mennesker, jeg kan rejse når jeg vil og jeg har tid til min familie.

 

Jeg er rigtig heldig at have en upline, som motiverer og inspirerer mig konstant (Vanessa, Cecilia, Marga, Paz, Maite og Lars). Samtidig har jeg et team med fantastiske mennesker. Jeg beundrer dem meget og er heldig, at jeg kan kalde dem mine venner. Det er meget givende for mig at kunne udvikle dem, og hjælpe dem til at arbejde efter målene og incitamenterne, så de kan nå deres egne mål.

 

I mit tidligere arbejde, virkede det som om mulighederne var begrænsede, endda ikke-eksisterende. Så en dag kom Nu Skin ind i mit liv og det var en fantastisk mulighed. Jeg kunne se den værdi det kunne tilføre mig og tusind andre, som jeg kunne have i min organisation.

 

I de tre og et halvt år jeg har været her, har jeg lært, at hvis du arbejder med beslutsomhed og udholdenhed, kan du opnå alt du sætter dig for. Du skal tro på dig selv og ikke have nogle grænser, for med Nu Skin er der ikke nogle grænser, ingen begrænsninger og intet loft.

 

 

Mit mål for 2015 er at fordoble min organisation, få EMEA Stellar bonussen, turen til Miami og blive en stabil Blue Diamond. Og sidst, men ikke mindst, fortsat at være en positiv faktor i andre menneskers liv.

 

Til sidst vil jeg takke mine forældre for deres konstante støtte og for at tro på mig. Og jeg vil takke min partner for altid at være ved min side og sætte pris på det jeg gør.

Divider