Malan Coetsee

Malan Coetsee

Malan-Coetsee

Da jeg var 5 år gammel, fortalte min mor mig, at det vigtigste i livet var at være lykkelig. I skolen, når jeg blev spurgt, hvad jeg ville være når jeg blev stor, skrev jeg ’lykkelig’. De sagde, at jeg ikke forstod opgaven, og jeg sagde, at de ikke forstod livet." – John Lennon

 

Min Nu Skin rejse startede i februar 2014. Det startede med, at jeg sideløbende med mit job i byggebranchen, forsøgte at få min Nu Skin forretning op at køre. I august 2014 var min provision vokset så meget, at jeg kunne sige mit job op og dedikere mig selv fuld tid til Nu Skin.

 

I partnerskabet med Nu Skin fandt jeg selvtilliden til at kontakte personer, jeg normalt ville være intimideret af. Min selvtillid er vokset, ikke kun i forholdet til andre mennesker, men også når jeg skal tale foran en stor gruppe. Jeg har lært at lytte nøje efter for at identificere menneskers forskellige behov. Jeg har også lært, at jeg kan give alle den samme chance. Men de må selv afgøre om denne forretning er noget for dem eller ej.

 

Tålmodighed og gåpåmod er nøgleelementerne bag en succesfuld forretning med Nu Skin. Du skal følge et efterprøvet system og lade dig coache.

 

Efter jeg startede min forretning, har jeg oplevet at have frihed og tid. Jeg har frihed til at mødes med nye potentielle distributører, når de har tid til det. Jeg kan også nu øge min livskvalitet ved at bruge mere tid på fitness og forstærke min træning. Det har gjort, at jeg nu er i bedre form, træner mere effektivt med længere udholdenhed, og det har forbedret min koncentrationsevne. Derudover får mit forbedrede immunsystem mig til at have det godt - hver dag!

 

Nu bruger hele min familie Nu Skin produkter. De begyndte efter min mor var startet på produkterne og pludselig fik mange komplimenter for hendes ”yngre look”.

 

Jeg fokuserer på en vision og et langsigtet mål, som driver mig hver dag. Jeg vil gerne være Team Elite, når jeg bliver 27, og gøre en forskel i andre menneskers liv. Jeg vil især gerne gøre en forskel for mennesker, der er mentalt handicappede.

 

For at være succesfuld skal du lede med dit eget eksempel. Folk gør, hvad du gør, ikke hvad du siger, at de skal gøre.

 

"Vær den forandring du gerne vil se i verden" -  Gandhi 

Divider