Jitka Pšejová

Jitka Pšejová

Jitka Pšejová

For at være ærlig, så var det et tilfælde at jeg startede hos Nu Skin. Jeg var på det tidspunkt i gang med at tage min kandidatgrad i medievidenskab, samtidigt med at jeg arbejdede som projektleder, en stilling jeg var glad for. Mest fordi jeg var i kontakt med en masse interessante mennesker og jeg så en masse kreativitet, hvilket gav mig en følelse af, kunne hjælpe mig til at skabe noget stort.

 

Allerede tidligt i mit liv havde jeg en følelse af, at jeg spildte min tid og mit liv ikke blev brugt optimalt. Så hvis jeg ikke ændrede det, ville jeg aldrig opnå noget med mit liv. Den primære grund til, at jeg startede hos Nu Skin, var fordi det ville gøre mig i stand til at efterlade mit mærke og skabe noget af værdi. Jeg er stor beundrer af den tjekkiske kunstmæcen Meda Mladkova og jeg ville gerne følge i hendes fodspor. Min drøm er at hjælpe tjekkiske kunstnere, malere, modedesignere eller smarte projekter der kan skabe en bedre og mere effektiv uddannelse af vores land. For at jeg kan realisere dette, har jeg brug for tid og penge. Eller mere præcist, jeg har brug for rigtig mange penge. Kontakterne er ikke noget problem. Og hvis jeg havde et 8-16 job, ville det aldrig blive en realitet. Og det er uacceptabelt for mig at tro jeg vil finde en rig mand og gifte mig til penge.

 

Jeg er på samme tid taknemmelig og lykkelig for, at jeg opdagede denne mulighed. Nu Skin er det perfekte redskab der skal til, for at jeg kan have mit drømmeliv. Som for mig er at have absolut frihed i alt hvad jeg gør. Til at rejse når jeg vil, og så længe jeg vil, til at købe hvad jeg vil og frihed til at tænke på hvilke værdifulde ting jeg kan skabe når jeg ikke behøver at bekymre mig om penge eller tid til det.

 

Et motto der passer til denne forretningsform er, at "du ligger, som du reder". Et andet motto der passer er "jo hårdere jeg arbejder, jo heldigere bliver jeg". Og det tredje motto jeg lever efter er "sæt store mål og hav det sjovt på vejen til målet". Vi har det hele inde i hovedet. I starten var jeg ked af, at jeg ikke havde lige så cool mennesker omkring mig, som jeg havde som projektleder. Men så tænkte jeg, at jeg bare kunne gøre det modsatte. Jeg ville begynde at arbejde sammen med de mest cool mennesker jeg kunne finde. Mit mål var derfor at mit team skulle bestå af de lækreste og mest trendy mennesker. Udover det ydre, skulle de være kloge og gå op i forretningen med hele deres hjerte. På den måde ville de være perfekt reklame for Nu Skin. Dette blev til virkelighed og jeg kan slet ikke tro på, hvor fantastiske de mennesker jeg arbejder med er og hvor dynamisk en forretning jeg har opbygget.

 

Det jeg bedst kan lide ved Nu Skin er, at der er ingen landegrænser og ingen grænse for hvor mange penge du kan tjene. Du kan have kunder i Japan, uden at kunne snakke japansk og du kan tjene alle de penge du vil med denne forretning. Det der fylder mig med indre ro er, at det er lige for alle. Vi starter alle fra nul og vi kan allesammen komme op på at tjene det samme.

 

Jeg har nu været i Nu Skin i to et halvt år. Det tog mig et år at blive Ruby Executive og et halvt år efter blev jeg Emerald. Og dette er kun begyndelsen, det er nu tid til at stige endnu højere... Jeg har allerede en vision der går frem til 2027! Den største oplevelse, udover Ruby rejsen til USA, var at opleve Global Convention i Salt Lake City. Her fandt jeg ud af, at Europa kun er i sin begyndende fase med denne forretning, sammenlignet med Asien. Her så jeg virksomhedens størrelse, den store professionalisme og de kæmpe muligheder. Men allermest så jeg Nu Skins hjerte. Kulturen. Menneskerne. Visionen. Og der indså jeg, at jeg ikke er i gang med at spilde min tid. Det er lige det modsatte. Jeg er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Og der kommer til at ske gode ting for mig og de bedste ting venter ude i fremtiden... Så klar, parat, start!

 

Jitka Pšejová-, Emerald Executive, Tjekkiet

 

Divider