Ingeborg Seielstad

Ingeborg Seielstad

Ingeborg-Seielstad

Ingebord havde altid drømt om at kunne bestemme over sin egen tid. Som arving til familiens gård i Gausdal, voksede hun og hendes søskende omgivet af kærlige mennesker og åbne vider. Og det var det hun ønskede for sit liv. Men hvis hun overtog gården, ville det betyde at hun skulle arbejde konstant. Hun ville ikke have tid til at se venner og familie og tid til at rejse og udforske verden.  Efter hun blev introduceret til Nu Skin følte hun, at hun havde fundet den manglende brik i puslespillet og hun vidste med det samme, at det var det hun ville.

 

Den største motivationsfaktor for Ingeborg, var at tjene penge nok til at tage hendes familie med ud at rejse alle steder, lige meget hvornår. Andre motivationsfaktorer var, at hun ville hjælpe andre mennesker. "At hjælpe med at gøre hver dag bedre, for så mange mennesker som muligt, både lokalt og internationalt". Det lokale fokus var først og fremmest på mennesker som er ensomme. Ingeborg ville gerne have tiden til at hjælpe dem. Nu Skin hjalp hende med at ændre sit mindset, så dette blev muligt. Hun fandt det motiverende at hun kunne ændre folks livskvalitet, både gennem hudpleje og kosttilskud.


Dog var der, som med alle forretninger, udfordringer. "Folk sætter spørgsmålstegn ved produkterne, firmaet, kompensationsplanen, men mest dem selv.  Fra start af skal du være klar over, at ingen må stå i vejen for dit ønske om at få succes i din forretning. Det er kun dig, der kan bestemme om du lykkedes med det. Kig efter mennesker der allerede ønsker at få succes, for det er ikke dit job at motivere dem til dette ønske. De burde allerede føle ønsket indeni!"

Ingebord holdt sin forretning i gang ved at snakke med folk og skabe kontakter. "Det er vigtigt at være åben og inviterende. Man skal være interesseret i andre mennesker og stille dem spørgsmål, følge op på mail og telefon. Det kan dog være en udfordring få det hele til at gå op med arbejde og familie, hvis du har store dele af din gruppe langt væk. Men du kan lave meget af din forretning på skype eller telefonen - det er vigtigt at holde kontakten med din gruppe en eller to gange om ugen. Og husk at de skal spejle dette".

 

Ingeborg satte sig målbare og opnåelige mål, for at hun bedre kunne opfylde dem. "Man har brug for et 3 måneders mål, et 6-måneders, et 1 års, et 3 års og et 5 års mål. Disse mål skal være præcise og udfordrende. Man skal skrive dem ned og læse dem hver dag - på den måde er man altid mindet om, hvorfor man gør det her. Hvorfor man skal tage telefonen, hvorfor man skal forlade sit hjem om aftenen og hvorfor man skal gøre noget ekstra. Selvfølgelig er det rart at ligge på sofaen derhjemme, mens hvis man gør det hver dag, forandrer man aldrig sit liv.

 

Livet med Nu Skin giver chancen for at tage del i en spændende rejse, der byder på personlig udvikling og chancen for at møde nye og interessante mennesker og skabe venskaber på tværs af grænser. Det er et liv fyldt med spænding - hvis du tager udfordringen op, kan du også få et spændende liv".

Divider