Er du der stadig?

FORTSÆT

Veronika and Imre Csente

Veronika and Imre Csente

csente-family

Vi lærte hinanden at kende til et møde med Nu Skin i november 2009. Da havde jeg allerede brugt to år på at opbygge min forretning, og Emre, som lige var blevet Emerald, var blevet en del af teamet et par måneder forinden. Det varede ikke længe, før vi var blevet partnere, en familie og begyndte at have de samme drømme for fremtiden. 

 

Men lad mig starte fra begyndelsen...

 

Jeg havde ikke lyst til at skabe et netværk, men jeg ville gerne leve som en succesfuld networker. Det har altid stået klart for mig, at det er den eneste måde at opnå frihed på. Jeg har to søskende og en mor, som var alene om at forsørge os. Selvom hun havde en lederrolle på det medicinske universitet, deltog hun i det allerførste event for Multi-Level Marketing (MLM) i Ungarn. Vi var tit med. Jeg klappede af mange succesfulde networkere og hørte adskillige succeshistorier. Her så jeg, hvad man kan opnå med hårdt arbejde. Jeg vidste dog, at disse firmaer ikke var noget for mig.  

 

På trods af mine adskillige universitetsuddannelser blev alle mine jobansøgninger afvist. Jeg havde ingen erfaring. Derfor startede jeg forskellige firmaer med mine søskende. Vi havde nogle gode idéer, men desværre ikke nok penge til at føre dem ud i livet. Da vi mødte Kenton Worthington, var vi så desperate, at vi var begyndt at lede efter arbejde i udlandet. Det virkede underligt, at han ikke forsøgte at ”sælge” virksomheden for os, men i første omgang ville vide mere om os. Vi besluttede os med det samme og fik succes allerede i løbet af de første få måneder. Vi var endnu ikke fyldt 30 og havde allerede opnået komplet uafhængighed i forhold til tid og penge. 

 

Herefter mødte jeg Imre, som havde opgivet en lang og succesfuld karriere i serviceindustrien til fordel for Nu Skin. Han startede uden nogen form for erfaring og i starten anså han det ikke for andet end en ekstra indkomst. Han indså dog hurtigt, at det var al hans tid og energi værd. 

 

Da vi mødte hinanden, udtænkte vi en plan for, hvordan vi skulle blive Diamonds. Ud fra den plan udviklede vi alle vores andre planer.

 

Da Nimó, vores søn, blev 1 år gammel, begyndte vi at ændre vores mål for forretningen og arbejde mere hjemme ved hjælp af de sociale medier. Verdensudviklingen og de teknologiske fremskridt skabte nye muligheder for vores forretning, og ved at udnytte de nye muligheder har vi opnået nye resultater...

 

Hvis man sammenligner det med at opbygge en forretning offline "på den traditionelle måde", så virkede det på den ene side helt utroligt, men på den anden side også helt umuligt. Især fordi ingen af os havde erfaring på området. 

 

Men vi satte os mål og dedikerede al vores tid til selv at lære og undervise vores team i denne nye forretningsmodel. Vi fik pludselig kontakt til en masse mødre, som var på jagt efter et arbejde, der kunne give dem mere tid sammen med deres børn. 

Vores team er blevet et fælleskab, hvor vi hjælper og støtter hinanden. Vi er stolte af alle i vores team!

 

Det vigtigste, vi har lært i det sidste halvandet år, er: BARE SPRING UD I DET! 

Vi overvejede det i flere dage, før vi offentliggjorde vores første opslag. Bliver det godt?

Vil folk bare grine af os? Kommer det til at fungere? 

 

Indtil jeg vågnede en morgen og indså, at medmindre vi prøvede, så ville vi aldrig finde ud af det.

JEG OFFENTLIGGJORDE OPSLAGET.

DET VISTE SIG.

DET VIRKEDE.