Er du der stadig?

FORTSÆT

Tünde Bartha

Tünde Bartha

Bartha Tünde siker története

Før jeg startede mit Nu Skin-eventyr, arbejdede jeg i butik og på fabrik til en alt for lav løn. Jeg har altid vidst, at jeg ikke skulle arbejde på fabrik eller i butik resten af livet med den konstante følelse af stress, det giver. Jeg havde på fornemmelsen, at mit liv ville ændre sig, og jeg ville gøre, hvad jeg kunne for at ændre det, også selvom jeg på det tidspunkt ikke havde nogen idé om, hvordan jeg skulle gøre det, eller i hvilken retning min karriere skulle gå, for at det ville ske.

 

Første gang jeg hørte om Nu Skin-konceptet, var da mit barn var 11 måneder (i maj 2016), og jeg allerede havde boet på et center for unge mødre i 10 måneder. Dengang gik min tid med at passe mit barn, så jeg overvejede seriøst at finde et job, hvor jeg kunne arbejde hjemmefra, når mit barn fyldte 2 år. For jeg var enlig mor og havde ikke mulighed for at få andre til at passe ham, for at jeg kunne gå på arbejde. Før jeg fik denne mulighed, tænkte jeg, at jeg ville begynde at hækle eller lære, hvordan man laver hjemmelavede småkager, så jeg kunne tjene penge ved at arbejde hjemmefra, mens jeg passede min søn, men så fandt Nu Skin mig, og det blev min redning.

 

Første gang jeg hørte om Nu Skin, kunne jeg ikke se, hvilken fantastisk mulighed det var, fordi jeg på det tidspunkt kun havde øje for at tjene lidt ekstra penge. Jeg var meget glad for det, jeg tjente ved at sælge produkterne, men upline-mentorerne viste mig flere muligheder og hjalp mig med at bane vejen frem. Da jeg indså, hvad Nu Skin kunne tilbyde mig, engagerede jeg mig fuldt og helt, så jeg kunne tjene penge hjemmefra, og efterhånden som jeg så mulighederne, steg mine forventninger.

 

Min drøm var at være min egen chef, ikke at have faste arbejdstider og at kunne arbejde hjemmefra, når det passede mig, så jeg kunne følge mit barns opvækst tæt. Jeg ville ikke være sådan en mor, der kun ser sit barn om aftenen og i weekenderne, fordi hun hele tiden skal arbejde. Mit barn har ingen far, fordi han er død, så derfor skal han i det mindste have en mor, der er der hele tiden. Som mor er min største motivationsfaktor min lille søn, som jeg elsker mere end noget andet. En anden drøm, som jeg gerne vil realisere, er, at jeg gerne vil købe et hus. Jeg kommer fra en beskeden familie, der bor i en lille etværelseslejlighed, men jeg vil gerne give min lille dreng det værelse, jeg ikke havde, da jeg var barn. Det var ikke fordi, mine forældre ikke gerne ville give mig det, men de havde ikke mulighed for det.

 

Jeg er den mest utålmodige person, jeg kender, men arbejdet for Nu Skin har lært mig at styre min utålmodighed, det har lært mig at udfordre mine grænser, og det har givet mig mere selvtillid. Jeg har altid været hende, der ikke kunne tale til en forsamling. Hende, der slet ikke kunne klare, hvis fem personer lyttede til, hvad hun sagde. Men hvis du kun dypper storetåen i vandet, lærer du aldrig at svømme. Hvis du ikke prøver, ved du ikke, hvad du gør galt, eller hvad du skal gøre for at blive bedre. Min mest mindeværdige Nu Skin-oplevelse var, da jeg første gang talte til flere hundrede mennesker på Balatonfüred ved succestopmødet (i marts 2017), da jeg blev Ruby. Jeg var så nervøs og bange, fordi jeg skulle sige noget foran så stort et publikum, men jeg overvandt min frygt. Nu Skin har givet mig mange mindeværdige øjeblikke, som jeg altid vil bære med mig i hjertet og sjælen. Lige fra min første succesrejse til Puglia til invitationen til den globale konference i Utah; der er så mange ting, jeg altid vil være Nu Skin taknemmelig for.

 

At sætte mig mål har og vil altid betyde meget for min forretning. Hvis jeg ikke havde sat mig mål og arbejdet hårdt for at nå dem, ville jeg ikke være, hvor jeg er i dag. Da jeg begyndte at forstå forretningen bedre, indså jeg, at hvis jeg gerne ville blive til noget, blev jeg nødt til at sætte mig nogle mål og arbejde hårdt for at nå dem. Jeg sætter mig månedlige mål. Jeg skriver dem ned, så jeg kan visualisere dem hver dag, og så jeg kan fokusere på dem og opnå dem, inden måneden er slut.

 

Når du starter din forretning, ved du ikke rigtig, hvad det går ud på. Men når du får nogle ordrer i hus, og din mentor giver dig nogle praktiske tips til, hvordan du opnår succes, så ved du præcist, hvor du skal hen, hvorfor du er i denne branche, og hvad dine mål er. Hvis du ikke kender dine mål, din motivation og din drøm, så risikerer du at tøve, eller måske endda give op...

 

Jeg er løbet ind i mange problemer, som jeg heldigvis har formået at løse. Jeg indså, at det ikke er muligt at opnå succes uden problemer og fiaskoer, som sikkert gør dig ked af det, men de gør dig også stærkere som person. Det var en fiasko for mig, når Executives gav op, eller når Ruby’er i min organisation gav op, men jeg indså, at hvis de ikke havde ønsket om at opnå succes, så var der ikke noget, jeg kunne gøre ved det. Jeg hjalp mit team med at komme videre efter svære perioder ved at lære dem at tænke positivt, ikke beklage sig, tænke over, hvad de gjorde forkert, og hvad de skulle gøre anderledes næste gang for at opnå gode resultater. Jeg fik dem til at forstå, at jo mere positive de er, jo bedre vil det gå deres forretning. Jeg har haft mine svage øjeblikke, hvor jeg overvejede at give op, men de varede ikke særligt længe, fordi jeg virkelig ikke kunne lide min tidligere arbejdsplads. Jeg havde sagt, at jeg aldrig ville tilbage dertil, og at jeg ville gøre alt, hvad jeg kunne for at få min forretning til at trives og hele tiden vokse.

 

For at din forretning hele tiden kan vokse, skal du lære dit team at arbejde sammen, og du skal gå foran med et godt eksempel. Du skal være en del af teamet, så dit team kan kopiere din indstilling og holdning til tingene. Du skal lære dit team, hvad du har lært, så de kan efterligne det, du ved, virker. For hvis du lærer dem noget, de ikke kan efterligne, vokser din forretning ikke.

 

Lige nu er jeg meget positiv og spændt på, hvad der kommer til at ske med min forretning, for jeg er sikker på, at jeg nok skal få succes. Mit mål lige nu er at hjælpe så mange som muligt med at komme så langt som muligt, fordi kun ved at hjælpe andre kan du hjælpe dig selv. Tak til Nu Skin for alt, I har gjort for mig og mit team!