Er du der stadig?

FORTSÆT

Tatiana Kostsevyat og Roman Sobolevskiy

Tatiana Kostsevyat og Roman Sobolevskiy

Tatiana_Kostsevyat_and_Roman_Sobolevskiy

Vi blev en del netværksmarketingbranchen for 25 år siden. Det tog os kun fire år at blive topledere i en velkendt amerikansk direkte salgsvirksomhed. Vi fik succes på grund af støtten fra nogle af de helt store inden for branchen - John Kalanch, Tom Schreiter, Mark Yarnell, Sandy Elsberg og andre.

 

Roman oversatte deres bøger og reklamerede ivrigt for principperne bag og kulturen, der ligger til grund for intelligent netværksmarketing - ærlighed, gensidig støtte og forretningsetik på tværs af en organisation i vækst.

 

Da firmaet, vi arbejdede for, lukkede, blev vi inviteret over til Nu Skin. Vi var tiltrukket af Nu Skins originale og unikke produkter, den karismatiske leder, Elena Schnevski og den klassiske model med en velbetalt og gavmild marketingsplan.

 

I en god marketingsplan, som vi kalder salgskompensationsplanen, er der altid muligheden for at hjælpe dine samarbejdspartnere med at nyde finansiel frihed. Denne drøm er blevet til virkelighed i de seneste år, og det er den fortsat hos Nu Skin.

 

Det har altid været og vil altid være vores primære mål og motivation. Vi tiltrækker folk til Nu Skin hver eneste dag, både som samarbejdspartnere eller kunder. Vores ansvar over disse mennesker holder os til ilden og sørger for at vi ikke mister modet.

 

Vi tror på, at nøglen til succes er noget alle har i sig. Man kan overkomme alle forhindringer og udfordringer, når man lærer at finde din egen nøgle til succes. Det kræver bare den rette vejledning. Der er ikke noget, som kan distrahere dig fra din vej mod succes.

 

Klare målsætninger, tro på succes, hårdt arbejde, og evnen til at inspirere andre er grundlaget for vejen mod succes i Multi-Level Marketing (MLM). Det er kun blevet bekræftet i løbet af vores mange år med store resultater i branchen.

 

Når du fører disse grundlæggende principper videre, så vokser din organisation hurtigt.

 

Personlig succes er altid et resultat af dit teams succes.