Er du der stadig?

FORTSÆT

Suzanne Den Boer

Suzanne Den Boer

Suzanne Den Boer

Før jeg startede mit arbejde med Nu Skin arbejdede jeg 36 timer i ugen på et kontor. Det var dog uden nogen form for arbejdsglæde. Jeg var en helt ”normal” person: jeg gik på arbejde, kom hjem, så fjernsyn og gik i seng. Næste dag stod jeg op og gentog det hele. Jeg var ikke lykkelig. Det har aldrig været noget for mig at arbejde for andre. Der var sjældent tid til familie og venner, og jeg havde svært ved at se en fremtid, hvor alting fortsatte på den måde.

Mit første indtryk af Nu Skin var meget positivt. Jeg anede ikke, hvad det var, men jeg vidste straks, at det var noget for mig. Jeg begyndte at arbejde 24 timer i døgnet fra dag ét, fordi jeg vidste, at det var det, jeg ville. Det første jeg lagde mærke til ved Nu Skin var kompensationsplanen. Den imponerede mig meget. Jeg så øjeblikkeligt, hvordan jeg kunne bruge den til at opnå frihed i min hverdag og på samme tid hjælpe andre til at opnå det samme. Fra mit tidligere arbejde var jeg ikke vant til et særligt venligt arbejdsmiljø. Derfor var det en overraskelse for mig at tage til mit første event og møde så mange venlige og rare mennesker - lige meget hvilken pintitel, de havde.

Jeg har ikke nogen stor familie, men den er spredt over hele verden. Det har altid været min drøm at eje et stort hus, hvor vi alle kan samles. Det er ikke kun min drøm at samle familien, men også give dem alle de ting, de altid har ønsket sig. Jeg måler min succes og lykke på min evne til at gøre min familie glad. Det er en kilde til evig motivation.

Min største motivationsfaktor har dog altid været frihed. Muligheden for frihed fik jeg hos Nu Skin. I takt med at jeg udviklede min forretning, begyndte jeg virkelig at indse potentialet. Jo mere jeg arbejdede, jo mere succes og frihed fik jeg. Det motiverede mig til at arbejde endnu hårdere. Min forretning hos Nu Skin har forandret mig. Mit liv har ændret sig. Jeg er glad, når jeg vågner. Jeg gør det, som gør mig lykkelig, og jeg har tid til at se min familie og mine venner. Jeg udvikler mig konstant på det personlige plan. Jeg lærer hver dag og udfordrer mig selv til konstant at nå mål, der virkede helt umulige indtil jeg turde træde ud af min tryghedszone. Min mest mindeværdige oplevelse var min første succesrejse til Utah i 2018. Jeg oplevede ting, som jeg aldrig ville have troet muligt. Det var en kæmpe oplevelse at dele den fantastiske tur med ledere fra mange forskellige lande, høre deres historier, besøge hovedkvarteret og møde Sandie Tillotson.

Et mål er en drøm gjort virkelig. For at realisere den skal man have en klar plan og vision. Derfor er det vigtigt både at skrive dine mål ned og visualisere dem med billeder og tegninger. På den måde bliver det hele mere realistisk og personligt. En detaljeret handlingsplan er nødvendig for at skabe vækst. Det handler om hele tiden at rekruttere, følge op med dit team, sørge for den nødvendige træning og give dem den ros, de fortjener for deres hårde arbejde.

Ønsker man succes, så skal man altid fokusere på sine primære målsætninger. Det er ikke let. Jeg minder altid mig selv om livet før Nu Skin og hvor ulykkelig jeg var dengang. Det hjælper mig med at vende det negative til noget positivt, træde ud af min tryghedszone og opnå mine mål.

Det er vigtigt at gå forrest. Derfor har jeg en plan, der trin for trin sikrer en god udvikling i mit team. Jeg arrangerer træninger hver uge for at give dem de bedst mulige forudsætninger for at udvikle deres forretning. Jeg lader også dem stå for træningen for at anerkende og motivere dem til at træde ud af deres egen tryghedszone. Jeg ringer til mit team en gang om måneden for at snakke om målsætninger og følge op på ting med dem. På den måde kan jeg hurtigt se, hvem det går godt for, og hvem der har brug for opbakning til at vende det negative til noget positivt.

Takket være Nu Skin, har sætningen, ”hvis du vil frem hurtigt, så gå alene, hvis du vil nå langt, så gå sammen”, fået en helt ny betydning. Og det er kun lige begyndt...