Er du der stadig?

FORTSÆT

Nathalie Säfströmer

Nathalie Säfströmer

nathalie-safstromer

Det er med en klump i halsen, at jeg ser tilbage på mit liv før Nu Skin. Jeg har altid være positiv og fuld af energi, men dengang følte jeg mig begrænset i mit liv. Der var så meget, jeg gerne ville, men jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle komme i gang. Jeg havde deltidsarbejde som tøjsælger og bartender. Når man er timelønnet, som jeg var, så skal man hele tiden være klar og tage alle de vagter, man kan få. Jeg var altid bekymret sidst på måneden - ville der være nok penge? Dagene gik, og alt jeg gjorde, var at arbejde, køre, og sove. Det begyndte at gå mig på. Jeg mistede min energi, havde ingen fritid og ikke nok penge til at gøre de ting, jeg gerne ville.


Da jeg først gang hørte om forretningsmuligheden hos Nu Skin, tænkte jeg, at det lød alt for godt til at være sandt. Andre ville måske være i stand til at klare det, men ikke mig. Jeg må indrømme, at jeg ikke troede på Nu Skin i starten. Senere, efter at have snakket med mine sponsorer, gik det op for mig, at Nu Skin kunne være løsningen på min situation. Jeg havde intet at tabe. Resultatet var utroligt!

Jeg har altid drømt om at være en person, som andre ser op til, at være en person, som gør en forskel i andre folks liv. Mit mål har altid været at blive finansielt uafhængig og gøre præcis, hvad jeg har lyst til, når jeg har lyst til det. Men det har, som sagt, kun været en drøm indtil nu - en drøm, der virkede umulig. Jeg var ikke berømt, kunne ikke synge og var ikke en professionel fodboldspiller. Så hvordan kunne jeg, som arbejdstager, leve det liv, jeg gerne ville? Siden jeg startede arbejdet med Nu Skin, har jeg opnået meget mere end jeg selv turde tro. Intet er umuligt - med Nu Skin kan jeg få alt det, jeg ønsker! Nu er mine drømme blevet til mål. Hvis jeg holder ved og bliver ved med at arbejde med Nu Skin, så når jeg mit mål - uden at vinde i lotteriet eller være en berømt kunstner.

Nu Skin har ikke ændret mig som person, men gjort det muligt at være mig selv uden begrænsninger. Jeg har fundet min drivkraft, jeg kan inspirere andre og gøre alt det, jeg drømmer om. Jeg har aldrig haft det bedre. Forestil dig mig, som altid har følt mig fanget, men nu pludselig er fri og i stand at nå så langt. Det er en stor inspirationskilde af se forandring i folks liv. Mit mest mindeværdige øjeblik var EXPAND i Stockholm. Her tog min forretning virkelig fart - jeg vidste, hvor jeg skulle hen, og det føltes helt rigtigt. Energien fra eventet følger mig stadig og det er svært at forklare min oplevelse. Hvis du ikke har været med endnu, så prøv det. Det er det værd. Det er et fantastisk event, og du lærer en hel masse!

Jeg har et dream board med billeder, der viser, hvad jeg vil opnå i livet - på den måde holder jeg fokus på, hvorfor jeg gør det her og ikke tager den lette udvej, som jeg gjorde, da jeg arbejdede for andre. Jeg noterer alle mine planer og alt jeg gør. Det hjælper mig med at opfylde mine delmål. Der sker noget særligt, når du ser tingene på skrift. Jeg har haft alle de titler, som jeg har forsøgt at opnå, som baggrundsbillede på telefonen og computeren. Spørg mig ikke hvorfor, men du tiltrækker de ting, som du ser på, og det holder dig i gang! Jeg lægger en plan for hvad jeg vil opnå for mig selv og min forretning hver eneste måned - små mål, men også større langsigtede mål.

Det er sådan, du opnår dem. Når jeg ser tilbage, så har jeg altid opfyldt mine nedskrevne mål før eller siden. Når dine mål er skrevet ned, så ved du altid, hvor du er på vej hen, hvorfor du skal derhen og at det er sliddet værd.

Jeg bruger mit dream board til at fokusere på mine vigtigste mål. Jeg bliver også inspireret af at se andre kæmpe for at opfylde deres drømme og af dem, der allerede har opnået succes. Jeg vil ikke tilbage til tiden før Nu Skin. Det giver mig ekstra motivation og energi til at fortsætte.

Da jeg først startede med Nu Skin, var mit største problem min selvtillid og evne til ikke at gå op i, hvad andre folk tænker. Det kom som en overraskelse for mig, at der var så mange, som ikke troede på mig. Så jeg besluttede mig for at vise dem, at de tog fejl. Min tillid til Nu Skin voksede efter jeg havde deltaget i et event; bagefter var det lettere for mig at ignorere negative mennesker og tro mere på mig selv. Hvis jeg lytter til alt det negative, så smider jeg mine drømme væk - og det er de alt for vigtige til.

Jeg har selvfølgelig også dårlige dage som alle andre, hvor jeg er bekymret for, om jeg virkelig kan klare det. Men tanken om at opgive Nu Skin har aldrig strejfet mig. Når jeg føler mig nedtrykt taler jeg med mine sponsorer, opsøger folk, som inspirerer mig, og sammenligner mit liv nu med mit liv før.

Når mit team har en dårlig periode lytter jeg til dem, fortæller min egen historie og får dem til at indse, at det er okay at have dårlige perioder. Man skal bare huske på, at det er midlertidigt. Det går over. Jeg opfordrer dem til at holde deres mål for øje og bevæge sig fremad trin for trin. Hvordan kan du hjælpe andre gennem svære tider, hvis du ikke selv har haft nogen?

Der går ikke en dag uden jeg fortæller folk om, hvor stolt jeg er af mit arbejde og om min hverdag. Jeg har regelmæssige samtaler, møder og ”pep talks”... Vi kopierer vores arbejde; folk gør ikke, hvad du siger, de skal gøre, de gør som dig. Så det handler om at være en rollemodel og sig mig fra sin bedste side. Så får man også det team, man gerne vil have.