Er du der stadig?

FORTSÆT

Natalie Amy Williams

Natalie Amy Williams

Natalie_Amy_Williams

Med min uddannelsesmæssige baggrund inden for Creative Brand Communications og karrieremuligheder inden for kunst, grafisk design eller marketing, havde jeg aldrig forestillet mig, at jeg skulle opbygge min egen forretning igennem direkte salg eller en netværksmarketingsvirksomhed.  Da jeg havde færdiggjort min uddannelse rejste jeg til Hong Kong, New Zealand & Thailand.  Og efter min rejse fik jeg job som Account Manager. Selvom jeg ikke var bundet til et kontor, hadede jeg virksomhedskulturen og sagde op i februar 2017. Det var deromkring, Nu Skin-muligheden blev præsenteret for mig. Jeg rejste til Indien og Himalaya i et par måneder, og min første reaktion var den, jeg er sikker på, mange af os har haft, så jeg ignorerede min upline i et par måneder inden jeg måtte se virkeligheden i øjnene og rejse tilbage til Sydafrika i juli. Jeg lavede en liste af muligheder, og en af dem var at kontakte min upline angående muligheden.

 

Jeg vendte hjem til Sydafrika, købte min Nu Beauty Box og har ikke kigget mig tilbage siden. Mit team voksede og jeg blev hurtigt Executive Brand Partner. Da jeg nåede dette punkt i mit liv, følte jeg, det handlede om at være en stærk leder og duplikere, være et godt forbillede og være uselvisk. Hvis du er et godt forbillede, er grundig med dit team, sørger for, at alle ved, du vil dem det bedste og fokuserer på din downline og deres mål, og ikke bare din frontline, vil alle få succes. Og du vil få en sund og voksende organisation.

 

Det er vigtigt at have en forståelse for hvad du duplikerer nedad og sørge for, at du lærer og tager initiativ til at se træningsvideoer. Dit team gør det samme som dig, så ved at fokusere på at være den bedste leder, du kan være, vil du se resultaterne i din downline. Forestil dig, hvis det var de forkerte ting, der blev duplikeret, og hvor hurtigt det kunne sprede sig. Det er det vigtigste ved denne forretning.  Ikke bare for Executive Brand Partner og opefter, men fra Brand Representative og opefter. Når man først er blevet Brand Representative, vil ens rolle ændre sig, og det bedste jeg ved, er at være forberedt og velorganiseret. Jeg tror det er vigtigt at lære nye Brand Representatives og opefter at være gode ledere for det er i sidste ende de vaner, der vil blive duplikeret, og så vil din forretning vokse.  Det er også vigtigt at din forretning er offline.  Du kan ikke forvente, at din forretning vokser, hvis du ikke investerer tid i dit team ved at opbygge forhold og hjælpe dem med at få succes.

 

Tankegangen vil altid spille en stor rolle i alt, hvad du laver i dit liv, men med Nu Skin-forretningen er det virkelig vigtigt at have et positivt syn på tingene, særligt hvis du leder andre og negativitet spredes som en steppebrand.  Jeg tror, at den ene succesfaktor er lige så vigtig som den næste, fordi de hver især spiller en rolle for din rejse.  De tre vigtigste for mig er at Sætte Mål, Motivere & Handle. Det er så vigtigt for at holde motivationen i gang - et mål er intet medmindre du også har en gennemtænkt handleplan og at du tror på, det kan lade sig gøre.  Det udfordrende er at forblive motiveret, når du hele tiden er omgivet af dit team, hvorfor jeg mener, det også er vigtigt at opbygge forhold.

 

Jeg tror, at min succes kommer fra hårdt arbejde og ofring.  Sommetider er det nødvendigt at arbejde til sent og ofre din weekend for at holde events, hvis man gerne vil opnå sine mål. Alle har selvfølgelig ikke denne arbejdsmoral, men det kan man se på succeshistorien.

 

”Der er ingen grænser for, hvad du kan opnå, udover de begrænsninger du har for din tankegang” - Brian Tracy