Er du der stadig?

FORTSÆT

Bianca Reicher

Bianca Reicher

Bianca Reicher

Efter 2 fødsler var min krop var ikke længere den samme. På min jagt efter noget, der kunne hjælpe, mødte jeg i 2015 Kathrin og Michael Glauninger i deres træningscenter. Det var første gang, at jeg blev præsenteret for virksomhedens vidunderlige teknologier.

2 måneder senere indså jeg, at jeg ikke kunne være bekendt at holde de fantastiske produkter for mig selv. Så jeg begyndte langsomt at introducere andre for Nu Skin. Stefanie Michl Kogler støttede mig hele vejen, og jeg deltog i flere møder, hvor hun og hendes mand, Thomas Kogler, lærte os at forstå produkterne. Det er vigtigt for mig ikke bare at sælge produkter, men tilbyde løsninger - og det var præcis det, de kunne lære mig.

Takket være mit arbejde med kunderne og min kærlighed til produkterne, er Nu Skin blevet min primære indtægtskilde. De fleksible arbejdstider giver mig muligheden for at bruge en masse tid sammen med mine børn. Det er min største succes.

Min passion for god kundeservice har givet mig et team fyldt med dejlige mennesker, som jeg elsker at støtte. Venskaber har udviklet sig, og jeg møder konstant nye mennesker, som inspirerer mig.  Mange af dem har opnået store ting. Det, jeg virkelig sætter pris på, er, at lige meget hvor man kommer fra, hvem man er, og hvad man har - så er alle sammen lige. Virksomheden fik mig til at indse, at selv en frisør fra landet kunne opnå succes. Du skal bare tro på dig selv, have en klar målsætning og gennemføre det!