Er du der stadig?

FORTSÆT

Andrea Lucacci

Andrea Lucacci

file

Tilbage i oktober 2016 så jeg en opdatering på Facebook, der vakte min interesse. Først og fremmest på grund af mine egne hudproblemer, men også på grund af forretningsmuligheden. Jeg havde aldrig rigtig været tilfreds med mit arbejde, selvom jeg havde haft en masse forskellige jobs i løbet af de sidste 15 år. Det føltes aldrig helt rigtigt, og det fik mig til at tænke over, om det var sådan livet skulle være.

 

I december 2016 begyndte jeg at arbejde deltid med alle de fantastiske produkter ved siden af mit job som plejeassistent og rollen som mor for mine to børn. Jeg ville have styr på mit liv.

 

Efter mindre end et år kunne jeg sige mit job op og endelig begynde at bestyre min egen tid. Jeg sætter stor pris på støtten fra Kathrin og Michael Glauninger (mine sponsorer). Nu kan jeg bruge tid sammen med mine børn i stedet for at få dem passet, mens jeg er på arbejde. For første gang nogensinde var jeg ikke tilfreds med mig selv, men på samme tid var jeg glad for at se, hvad jeg kunne udrette, selv som mor til to børn.

 

Omkring marts 2018 blev det muligt for min mand at reducere antallet af arbejdstimer, og vi har siden været i stand til at opfylde vores drøm. Vi har endelig tid til vores familie og til hinanden. 

 

Det er utroligt, hvad vi har opnået på så kort tid. Med denne forretningsmulighed bliver du betalt for det, du rent faktisk yder og for det, du opnår. Det er fantastisk! Det er op til dig. Det handler bare om at arbejde for det, så bliver du også betalt for det. Kan man finde det andre steder? Det tror jeg ikke.

Jeg har mødt utroligt mange dejlige mennesker og fået nogle fantastiske venner. Det her liv er mere end jeg nogensinde turde drømme om.

 

De bedste hilsner og held og lykke til alle jer, som prøver at gøre jeres drømme til virkelighed. Grib muligheden og du vil opleve, at du kan opnå alt det, du ønsker. Tak til Nu Skin for denne mulighed. Jeg elsker det!