Er du der stadig?

FORTSÆT

Nicola Drzewicki

Nicola Drzewicki

NICOLA_DRZEWICKI

Efter 6 års arkitektstudier på University of Cape Town, startede jeg allerede som 23-årig min egen arkitektvirksomhed og oplevede alle branchens op- og nedture i de følgende 15 år.


Jeg blev født ind i en familie af entreprenører og jeg har altid følt mig heldig med at have min families støtte og vejledning i forbindelse med livet som selvstændig. I lang tid levede jeg drømmen.


Hårdt arbejde har aldrig være noget problem for mig, tværtimod. Jeg trives med at blive presset til grænsen. Min kærlighed for design, glæden ved det kreative arbejde, det komplekse arbejde med store projekter, det intime ved at arbejde personligt med en kunde for at bygge deres drømmehjem og glæden ved at se noget, som du har skabt, blive til virkelighed, gav mig en helt utrolig tilfredshedsfølelse. I takt med at min karriere fortsatte med at blomstre og arbejdsbyrden steg, begyndte stresset og presset ved at drive egen virksomhed også at stige, og jeg indså, at jeg ikke længere kunne finde den samme glæde ved arbejdet som før. Det havde meget at gøre med de ting, som jeg måtte opgive for at holde karrieren kørende, men mest af alt noget at gøre med min finansielle fremtid. Efter alle årene, der gik med at opbygge min virksomhed, måtte jeg indse, at jeg altid ville ende med at bytte min tid for penge. Hvad værre var, så havde jeg opbygget en virksomhed, som jeg ikke kunne sælge, da jeg i bund og grund VAR virksomheden. Derudover hørte jeg konstant min entreprenørfars stemme: du skal tjene penge, mens du sover. Selvom det tiltalte mig MEGET, så tænkte jeg, at jeg ikke havde mange muligheder, og jeg begyndte at føle mig fanget i den verden, jeg havde designet for mig selv.


På min 37-års fødselsdag ringede min bedste veninde for at sige tillykke og pludselig sad jeg der i mit åbne kontorlandskab og græd. Chefen i gråd! Min hud slog ud, mit stressniveau var ekstremt højt, og jeg var konstant syg og udmattet. Jeg kunne ikke finde en udvej.


Min ven tilbød mig at sende nogle produkter fra en virksomhed, som hun lige havde indgået partnerskab med, og 3 dage senere sad jeg med en boks fuld af Nu Skin-produkter. Jeg havde ingen idé om, at mit liv snart ville tage en drejning.


Efter 3 måneders brug af Nu Skins produkter var jeg en helt anden person. Min hud var klar, jeg blev ikke længere syg og havde mere energi end jeg havde haft i månedsvis. Venner, familie og kollegaer begyndte alle sammen at spørge, hvad jeg havde gjort, og uden at ville det eller forsøge på det, begyndte jeg at reklamere for de produkter, som havde givet mig fornyet mod på livet.


Min ven opfordrede mig også til at se på forretningsmuligheden, men jeg kæmpede imod. Det var umuligt for mig at se, hvordan jeg nogensinde ville være i stand til at passe endnu en forretning ind i min allerede overfyldte kalender. Jeg havde ingen intentioner om at lave en så drastisk ændring og kunne ikke se mig selv sælge hudplejeprodukter... hvem ville købe skønhedsprodukter af en arkitekt med akneproblemer?


Hun var heldigvis vedholdende, og man kan næsten kun forestille sig min overraskelse, da jeg endelig så forretningsmulighedens fulde potentiale. Det gik op for mig, at jeg havde fundet den bedste vej til at realisere mine mål. Jeg besluttede mig for, at jeg ikke havde noget at tabe, og med al min viden om at starte virksomhed, fandt jeg hurtigt mit fokus og begyndte at arbejde (og snakke) EN MASSE!
Det er nu 4 år siden.


Jeg skal stadig tage et skridt tilbage for at se, hvordan mit liv helt grundlæggende har ændret sig. Udover mit partnerskab med virksomheden - den konstante støtte og opmuntring fra virksomhedens ansatte, de finansielle goder og sikringen af min fremtid - er jeg så heldig at kunne hjælpe ligesindede med at udvikle sig og skabe grundlaget for deres drømmeliv.


Jeg nyder vores fællesskab i forretningen, den personlige udvikling vi alle gennemgår, hvordan vi lærer hinanden at kende, hvordan vi deler glæder og sorger og altid hjælper hinanden med at sætte barren højt. Jeg elsker muligheden for at ændre kundernes liv med fantastiske produkter og især muligheden for at give andre, som føler sig fanget på samme måde som jeg, en mulighed for at skabe det liv, de ønsker sig.


Den største gave, som denne forretningsmulighed har givet mig, er muligheden for at dele den med andre. Min største bedrift var at blive anerkendt som den første Nourish the Children Chief Ambassador i Sydafrika. Det er en titel, som jeg er stolt over, og vil arbejde hårdt for at beholde.


Jeg tror helt og holdent på, at vores forretning kræver, at vi er den bedste udgave af os selv. Vi skal stræbe efter at gøre en positiv og holdbar forskel i andre menneskers liv hver eneste dag.


Jeg vil altid stå i gæld til de mennesker, som troede på mig, selv da jeg ikke selv kunne se en fremtid, og til dem, der har investeret tid og energi i at vise mig en ny og bedre vej. Jeg vil altid være taknemmelig for det, den her mulighed giver mig og mit team, både det gode og det dårlige. Vi udvikler os som ingen anden forretning, jeg kender, og det sætter os i en god situation.


Hvem skulle have troet, at det var her en arkitekt skulle finde muligheden for at skabe sig et nyt liv?... Det er måske det, jeg værdsætter mest ved min nye levevej... enhver kan gøre det, og når du gør, så ændrer det dig for altid!