Er du der stadig?

FORTSÆT

Yulia og Denis Laptevy

Yulia-Denis

Den 3. april 2017 markerer 9-årsdagen for vores forretning hos Nu Skin.

 

Jeg husker tydeligt dengang, og alt der skete derefter. Beslutningen om at arbejde med Nu Skin blev taget med det samme. Man behøver ikke at spørge om lov til at leve sit liv fuldt ud. "Start med dig selv". Det er mit motto og min regel i alle livets facetter.

 

Jeg var 27 år gammel den 3. april 2008. Dengang var der ingen, som troede på, at den her lille pige ville blive en topleder og en af Nu Skins største drivkrafter i Ukraine. Min mand, Denis laptev, er en hvirvelvind af aktivitet og min største støtte!

 

Min anden regel er, at problemer og forhindringer på din vej kan bruges som motivation! At drive en forretning er ikke bare lige ud af landevejen; det er nærmere en form for zigzag. Alle udfordringerne gør mig stærkere. Forhindringer tvinger en til at finde andre udveje, ændre sine handlingsmønstre, tænke kreativt og ændre spillereglerne!

 

Jeg deltog i Ruby-rejsen i 2011. Det var her, jeg virkelig lærte Nu Skin-verdenen at kende.

Jeg fødte mit første barn i 2012 og indså nødvendigheden af at have en betydelige ekstraindkomst, mens jeg var på barselsorlov. I 2015 fik jeg mit andet barn og påbegyndte min kvalifikation til EMEA Success Trip i Cape Town.

 

2017 har bragt god livskvalitet og en uforglemmelig rejse til Cape Town med sig! Mit mål med Nu Skin er forretningen. Men tiden går hurtigt, og prioriteter ændrer sig. Nu ved jeg, at rigdom hovedsageligt opnås ved at opretholde din indre energi og kraft, samt ved at have en betydelig indkomst. Indre energi får man ved at skabe ting og hjælpe andre mennesker. Fysisk kraft får man fra Pharmanexs produkter. Energi er et hold af ligesindede mennesker. Man kan godt tjene en masse penge, uden at processen gør dig hverken glad eller tilfreds.

 

 

Nu Skin skaber et godt grundlag for, at du kan leve dit liv fuldt ud! Folk tænker ofte: "Hvordan klarede hun det?" eller "hvad gjorde hun, som var specielt?". Mit svar er simpelt. Vi bliver nødt til at tilpasse os de skiftende tider! Det er regel nummer 3. Vi har oplevet en masse udvikling fra de grundlæggende redskaber i networking business - personlige møder og telefonsamtaler - til praktiske og effektive internetteknologier. At ændre sig er ensbetydende med at bevæge sig fremad! Vær åben for forandring, og nyd de nye muligheder. Jeg har selv fornemmelsen af at stå på en høj med en fantastisk udsigt foran mig. Nye højder åbner sig op i tågen for mig. De spændende muligheder tager pusten fra dig. Nu Skin er friheden og muligheden for at styre dit eget liv og leve det fuldt ud! Det er dit valg!