Er du der stadig?

FORTSÆT

Verena Huber

Verena Huber

Da jeg første gang stødte på Nu Skin for 3 år siden, havde jeg ingen anelse om, at det skulle ændre mit liv fuldstændigt. På daværende tidspunkt forsøgte jeg at blive gravid med mit tredje barn.

 

Jeg havde allerede planer om at finde en ekstra indtægtskilde i ernæringsbranchen og var under oplæring som ernæringsspecialist. Så faldt jeg i snak med min nuværende upline. Jeg var interesseret i Pharmanex BioPhotonic Scanner og ville gerne bruge den i forbindelse med mit virke som ernæringsspecialist.

 

Mens jeg var gravid med Liam, startede jeg på Beauty and Lifestyle Academy.  

 

I løbet af de sidste par år har jeg opbygget min forretning og skabt et navn for mig selv i skønheds- og ernæringsbranchen. Det gør mig glad at se, hvor populære vi er i dag. Med en kombination af fantastiske produkter og samarbejde har vi været i stand til at begejstre og tilfredsstille mange kunder. Mit team er intet mindre end fantastisk, og mange af dem er godt på vej til at opnå succes. Jeg elsker at arbejde sammen med og støtte dem.

 

Her har jeg fået muligheden for at beskæftige mig med min passion. Jeg tog endelig beslutningen for at dedikere al min tid til det, jeg virkelig elsker. Det gør mig glad at hjælpe andre med at opnå deres mål, hvad enten de er kunder eller samarbejdspartnere.

 

Nu bestemmer jeg selv, hvor stort det kan blive. 

 

Tak for støtten til min mand og ældre børn, Laura og Leon, som allerede selv er blevet ganske succesfulde. Min største udfordring ved gerne at ville være succesfuld er balancen mellem familie og karriere. Den her karrierevejs fleksibilitet gør mig i stand til selv at bestemme mine arbejdstider. Ved hjælp af både dedikation og hårdt arbejde kommer jeg tættere og tættere på mit mål, som er at blive Blue Diamond.

 

Jeg er Stefanie og Thomas Kogler, mine uplines, meget taknemmelige. De har støttet mig på den bedste måde, vist mig vejen og altid været der for mig, når jeg har haft brug for det. Jeg er selvfølgelig også taknemmelig for Nu Skins support team, heriblandt den fantastiske Naiema, som er min Account Manager, og alle de andre, der sørger for at alt fungerer, som det skal. 

 

Jeg er meget taknemmelig for at have fået denne mulighed af Nu Skin. Jeg glæder mig til at tage til Puglia i Italien på min første succesrejse og alt andet, som fremtiden har at byde på