Er du der stadig?

FORTSÆT

Romana Von Puttkamer

romana-von-puttkamer

Vi lærte Nu Skin at kende gennem deres produkter. Det varede ikke længe, før vi måtte dele glæden over vores opdagelse med venner og familie.

 

Vores team er vokset med årene og vores liv har ændret sig. Det er fantastisk at opleve støtten fra en topmoderne virksomhed, der har en stærk etisk retning og fokus på partnernes velvære og velstand.

 

Det, der tiltaler os mest, er muligheden for at være herre over vores egen tid og møde mange nye mennesker. I dag er vi glade for at kunne sige, at vi skaber vores egen fremtid.

 

Økonomisk fleksibilitet og muligheden for at lave vores egen handlingsplan gør, at vi føler os i stand til at styre vores eget liv: vi kan stole på os selv og vores potentiale for at opnå vores mål.

 

Ved at følge vores sponsors råd og alle de mennesker, som har opnået succes før os, er vi kommet ud over den første usikkerhed og har fundet den rette indstilling.

 

Med vores erfaring og resultater er vi nu klar til at hjælpe andre godt på vej. Med Nu Skin kan alle blive herre over eget liv.

 

I vores arbejde med Nu Skin har vi lært, at det er vigtigt at planlægge tiden godt og være målrettet. Vi har måttet lære os selv at have selvtilliden til at fokusere på opgaven foran os.

 

Arbejdet med mennesker har lært os at lytte og få mest muligt ud af deres potentiale. Det har været meget vigtigt at lære at stole på vores samarbejdspartnere, at lytte til nye ideer og udnytte den kreativitet, som vi alle sammen besidder.

 

Mange siger, at det er svært at arbejde sammen med familie, men det er lykkedes for os at involvere de fleste af vores familiemedlemmer og venner og derudover dele muligheden med mange andre mennesker. Det er dejligt at arbejde sammen og være omgivet af så mange positive mennesker, der alle sammen kommer med et nyt syn på livet. Det er en stor drivkraft. Det er spændende at dele vores tid med dem.

 

Økonomisk fleksibilitet tid til at rejse og møde nye mennesker: det var de ting, vi ønskede i vores liv. Men nu er vores langsigtede målsætning at sprede velstand, velvære og glæde. Med Nu Skin er det muligt.