Er du der stadig?

FORTSÆT

Lilli Vanhatalo

Lilli Vanhatalo

Lilli

Før jeg startede mit partnerskab med Nu Skin, studerede jeg socialpsykologi og marketing på universitetet i Helsinki. Jeg arbejdede også deltid som tjener på adskillige restauranter og caféer. Jeg var og er stadig meget glad for heste og elskede at træne min hest til konkurrencer i dressur og westernridning på højt plan (meget dyr og tidskrævende hobby!). Det stod klart for mig, at jeg ikke ville have et almindeligt job - jeg ville have min egen forretning. Jeg havde bare ingen idé om, hvad der ville give mig nok penge og tid. En mulighed var at arbejde med heste, men det er et meget hårdt og dårligt betalt arbejde.

 

Jeg har drømt om at gøre noget særligt med mit liv lige så længe, som jeg kan huske. Min største drøm var frihed. For mig er succes lig med at gøre, hvad man har lyst til, sammen med mennesker man kan lide, når man har lyst, som det så klogt stod skrevet i et citat på Facebook. Og den drøm om finansiel og tidsmæssig frihed har været min drivkraft lige siden. Det har også været min største motivation. For mig betyder frihed at have al den tid og de penge, som jeg behøver for at kunne nyde livet med min mand, mine venner og mine heste. Det er også ensbetydende med muligheden for at rejse rundt i verden og ikke være tvunget til at stå tidligt op om morgenen, hvilket er meget vigtigt! Jeg har ikke fået børn endnu, men når jeg gør, vil jeg gerne, at min mand og jeg kan være hjemme hos dem.

 

Jeg blev første gang introduceret for Nu Skin, da min sponsor, som er en af min mors venner, sendte mig nogle produkter i bryllupsgave. De var gode til min meget tørre og følsomme hud, men jeg nægtede at lade mig overtale til at starte min egen forretning. Jeg troede ikke, at man kunne tjene "ordentlige" penge på en så "lille" forretning, og jeg kunne ikke forestille mig, at det kunne være en måde for mig at virkeliggøre mine drømme på. Heldigvis for mig, så troede min sponsor på mig og blev ved med at opfordre mig til at blive en del af forretningen. Jeg lod mig endelig overtale, da hun lovede at købe billet fra Helsinki til København for at vise mig produkterne, menneskerne og forretningen. Her gik forretningens potentiale op for mig. Det var i december 2009. Jeg blev Executive i februar 2010 og har arbejdet fuld tid med Nu Skin siden marts 2011.

 

Min forretning hos Nu Skin har gjort mig til et bedre menneske!

 

Den har lært mig selvkontrol, tillid, tålmodighed og forbedret mine sociale kompetencer. Forretningen kan kun vokse så hurtigt som dig selv (og, fordi jeg er meget stædig, er jeg gået igennem nogle hårde perioder i begyndelsen). Jeg er meget taknemmelig for mit team, som består af nogle fantastiske og hårdtarbejdende mennesker; jeg vil gøre alt for at hjælpe dem med at realisere deres drømme. Jeg er også meget taknemmelig for min upline og min mand for al den støtte, de giver mig.

 

Jeg bruger Nu Skins salgskompensationsplan, EMEA Success Trips, Executive Bonuses og alle kampagnerne for at planlægge, hvordan jeg skal opnå mine finansielle mål. Mine finansielle målsætninger er delt i to: Hvor mange penge, jeg har brug for (kortsigtet målsætning) og hvor mange penge, jeg gerne vil have (langsigtet målsætning).

Når du har en meget klar idé om, hvor du gerne vil nå hen, så er det meget lettere at nå frem! Sætter du dig for eksempel ind i en taxa uden at vide, hvor du vil hen, eller kun med en idé om, hvor du ikke vil hen, så er det meget svært for taxachaufføren at få dig frem. Det samme gælder for din underbevidsthed. Du er altid på vej et eller andet sted hen i livet, men du kan kun nå derhen, hvor du gerne vil være, hvis du ved, hvad dine mål er! Ved at skrive dem ned, kan du koncentrere dig om dem og virkelig tænke over, hvad du gerne vil!

Der er tre mindeværdige oplevelser, der står som de vigtigste for mig (succesrejserne er også fantastiske, men disse tre øjeblikke har været altafgørende).

 

Det første, jeg vil nævne, er det øjeblik, hvor jeg indså, at min drøm om frihed kunne realiseres hos Nu Skin. Det var til en præsentation i Danmark, hvor jeg i første omgang ikke forstod noget. I slutningen af præsentationen viste min upline mig et billede af en smuk strand og sagde, at: "så snart du har nok kunder og distributører på dit hold, og du har hjulpet dem i gang, så er du fri til at gøre præcis det, du har lyst til". Og det var det!  Jeg tog hjem og gik straks i gang med at arbejde!

 

Det næste store øjeblik var, da jeg, efter en hård start, fandt ud af, at min indkomst var vokset lineært år efter år (og senere eksponentielt). Selvom det virkede frustrerende og næsten umuligt, så havde der været en meget målbar fremgang.

 

Den tredje oplevelse var, da jeg kvalificerede mig til Blue Diamond, og jeg blev inviteret til at tale ved arrangementer, hvor folk gerne ville høre min historie. Det gik op for mig, at jeg endelig var der, hvor jeg gerne ville være, og at det var på tide at realisere mine drømme.

 

Nu er jeg endelig fri (der er stadig meget arbejde, men jeg bestemmer selv, hvem jeg arbejder med, hvor og hvornår). Jeg kan arbejde med fantastiske mennesker i lige så fantastiske omgivelser, begynde at realisere mine drømme og drømme videre uden begrænsninger, for med denne forretning kan jeg opnå næsten alt!