Er du der stadig?

FORTSÆT

Laurent Tonder

Laurent Tonder

Laurent Tonder

Jeg er en skønhedsekspert: frisør og professionel makeup artist. Jeg er også frisørunderviser.

Det var med blandede følelser, at jeg første gang hørte om Nu Skin. På den ene side var jeg forbavset over de innovative, attraktive og slagkraftige aspekter af virksomheden og produkterne, men på den anden side var jeg tilbageholdende, fordi det var en helt ny måde at drive forretning på, der ingenting havde at gøre med alt det, jeg havde lært indtil da. Et andet positivt aspekt er, at det er en supplerende beskæftigelse.

 

Jeg har altid ønsket at forbedre menneskers liv, men folk har desværre altid udnyttet mig. Båret frem af min integritet, blev jeg ikke desto mindre ved med at støtte andre. Derfor blev jeg blev tiltrukket af muligheden hos Nu Skin; jeg indså, at jeg kunne hjælpe mennesker på en velovervejet måde. Før i tiden gav jeg dem bare løsningen, men nu viser jeg dem i stedet vejen til succes, og at de skal arbejde for at opnå den.

 

Min største motivationsfaktor er at gøre mine nærmeste og kæreste lykkelige. Men jeg er også drevet af et ønske om at hjælpe andre med at forbedre deres liv, tjene flere penge og realisere deres drømme.

 

Siden jeg startede på dette eventyr, har jeg hver dag gentaget for mig selv, at jeg vil være herre over mit eget liv, udleve mine drømme og hjælpe andre til at gøre det samme. Takket være Nu Skin blev jeg stærkere og mere organiseret. Jeg satte spørgsmålstegn ved og udfordrede mig selv. Det har ført stor succes med sig: Jeg fik Executive Duplication Bonus for det sidste kvartal i 2015, jeg blev, trods en meget tidskrævende hovedbeskæftigelse, Ruby på mindre end et år, jeg kvalificerede mig til EMEA Success Trip til Cape Town og, vigtigst af alt, så inspirerer jeg andre ved at vise dem, at intet er umuligt.

 

Succes kan opnås ved at opstille opnåelige og gennemtænkte målsætninger og udføre målrettede og specifikke handlinger. Jeg overlader intet til tilfældighederne, alt er planlagt. For hver af mine målsætninger laver jeg en liste over månedlige, ugentlige og daglige handlinger, som bliver ført ud i livet og analyseret, så jeg kan finde ud af, om de er effektive eller ej (Hvis ikke, så bliver de korrigeret). En forretning som denne kræver disciplin, konsekvens og  vedholdenhed. Derfor har jeg en finjusteret daglig arbejdsrutine med et overskyggende punkt: jeg skal skrive mine mål ned. At skrive tingene ned betyder at mine tanker bliver konkrete, at jeg analyserer dem, og at jeg er bevidst om dem, og så er det  en god måde at huske tingene på.

Som kunstner har jeg mistet mange idéer, fordi jeg glemte at skrive dem ned. Nu skriver jeg alting ned, ikke kun på papir, men også på en tavle, fordi det giver et bredere overblik over situationen. Jeg tegner også, da det at visualisere det endelige mål er en stor hjælp.

Jeg tror, at når man forestiller sig sit mål, så drømmer man det. Når man skriver det ned, så har man allerede taget et skridt på vejen imod målet.

Jeg skriver mine mål ned hver morgen og læser dem senere i løbet af dagen.

Da jeg først indledte mit samarbejde med Nu Skin, havde jeg ikke det fokus, som i dag er nøglen til min succes. Fordi jeg allerede tjente til dagen og vejen ved at lave noget som jeg elskede, så havde jeg ikke de helt store forventninger til min forretning hos Nu Skin. Jeg var ikke fuldstændigt engageret og klar til at håndtere alle de negative kommentarer, som jeg, for eksempel, fik om forretningens foreløbige natur. Jeg måtte endda give op for en tid, da timingen ikke var rigtig. Men jeg indså snart, at jeg manglede noget: En vej til friheden. For at få min forretning til at udvikle sig måtte jeg vise vejen for mine teams ved at gøre forretningen attraktiv. Det gjorde jeg ved at vise dem, at de kan have det sjovt, mens de arbejder. Du lærer kun noget, når du afprøver det. Jeg giver dem alle redskaberne til at opnå succes, hvoraf den vigtigste er duplikering. 

 

Jeg er i kontakt med mit team hver eneste dag. Det er afgørende at støtte dem, berolige dem og at vise dem, at de ikke er alene. Jeg organiserer informationsmøder og offentliggør direkte videoudsendelser på Facebook. Jeg har endda en privat facebookgruppe med en liste over alle de nødvendige forholdsregler for at opnå succes. Jeg inviterer også mine teams til begivenheder, så de kan opleve og føle den positive energi til vores møder. Sådan skabes ledere.