Er du der stadig?

FORTSÆT

Krisztina Hegedűs

Hegedűs_Krisztina

Min historie tager sin begyndelse for 15 år siden, efter min mentor introducerede mig for Nu Skins produkter. Det var kærlighed ved første blik! Da jeg først blev præsenteret for videnskaben og teknologien, som ligger til grund for produkterne, samt virksomheden og dens vision, besluttede jeg at engagere mig i Nu Skin.

 

Denne mulighed har ændret mit liv fuldstændigt. Jeg kan udvikle en international forretning, arbejde hjemmefra hos mine døtre og nyde godt af en finansielt stabil forretning, der giver mig en frihed, som de fleste kun kan drømme om. Nu kan jeg tilbyde mine børn og familie det bedste.

 

Den største forandring fandt dog sted inde i mig. Jeg har ændret min attitude fuldstændigt og er blevet en mere åben og positiv person. Jeg har lært at stole mere på mig selv. Og jeg har indset den måske vigtigste ting her i livet: alt, der virker uoverkommeligt, kan overvindes det øjeblik, man begynder at tro på sig selv og arbejder hårdt hver dag. Der er ingen grænser for, hvad man kan opnå!

 

Jeg har mødt mange fantastiske mennesker på min rejse, der har lært mig meget. Mine mentorer og mit team gør, at jeg altid føler mig som del af en stor familie. De er mennesker, som inspirerer og motiverer mig hver eneste dag.

 

Jeg har været vidne til helt utrolig fremgang i min organisation, og det motiverer mig til at arbejde videre hver dag. Denne mulighed har ændret mange liv, og jeg er taknemmelig for, at jeg også kan være vidne til disse enestående succeshistorier.

 

Mit mål er at blive Blue Diamond hurtigst muligt, men det er ikke det endelige mål. Jeg vil dele den her mulighed for at ændre folks liv til det bedre og realisere deres drømme med så mange som muligt, især i Rumænien. Jeg vil også være en "Force for Good".