Er du der stadig?

FORTSÆT

Jochen Hünert

Jochen Hünert

Jochen Hünert

Mit liv har ændret sig enormt meget, siden jeg startede min forretning hos Nu Skin. Mit ægteskab hører fortiden til. Jeg er meget taknemmelig for at være en bedre far til mine børn og for at have fundet en ny partner at dele livet med. Det er fantastisk! Den største forandring er dog, hvordan jeg generelt ser på og bedømmer den enkelte situation. Jeg lader ikke småting gå mig på længere. Jeg spørger bare mig selv, hvorfor problemet er her, og hvordan jeg kan løse det.

 

Hvis jeg kunne skrue tiden tilbage, så ville jeg have startet min forretning meget tidligere!

 

Jeg har oplevet så meget personlig udvikling, siden jeg startede min forretning! Jeg har mere mod på og mere sjov med de ting, jeg laver. Jeg er blevet en rollemodel! Før i tiden holdte jeg mig i baggrunden for at undgå at begå fejltagelser. Men det er fint at lave fejl, hvis jeg altså lærer noget af dem. På den måde udvikler jeg mig. Og skal jeg være helt ærlig, så bliver 95% af mine fejl alligevel aldrig bemærket.

 

Den her forretning har lært mig, at jeg er i stand til at gøre mere og opnå alt, jeg sætter mig for at opnå.

Selvom rejsen er lang, så ser jeg frem til den.

 

Jeg vil fortælle mange mennesker i flere lande, hvordan Nu Skin kan hjælpe dem med at få deres drømme, mål og ønsker til at gå i opfyldelse. En skønne dag bliver jeg Team Elite. Så vil jeg fejre min bedrift med mit team og Nu Skin.