Er du der stadig?

FORTSÆT

Jacqueline van der Spuy

Jacqueline van der Spuy

jacqueline-van-der-spuy

Jeg havde svært ved at finde arbejde efter at have kæmpet med en sjælden form for brystkræft i hovedparten af 2015, og jeg følte mig ærligt talt heller ikke klar til forretningsverdenen igen. Så fandt netværkshandelen mig! Min finansielle situation begyndte at bekymre mig, og jeg håbede virkelig at finde en løsning. Jeg vidste bare ikke, hvad løsningen kunne være. Alt, jeg vidste, var, at jeg ikke ville tilbage og have et normalt job. Så faldt jeg over en mulighed inden for netværkshandel. Det var alt, hvad jeg havde gået og ledt efter. Jeg har brugt det meste af min karriere i forskellige lederpositioner; lige fra produktions- til serviceindustrien.

 

Min rejse hos Nu Skin startede i april 2016, og jeg har nu valgt at dedikere al min tid til min forretning. Når du får en chance, så gælder det om at gribe den! Lær, hvad du behøver, på vejen, og sørg for at læse på lektien, før du vælger firma, så du ved, at det er det bedste for dig på alle punkter. Du må ikke tvivle på noget eller stå tilbage med ubesvarede spørgsmål.

 

Jeg bliver inspireret og motiveret af folk hver eneste dag. Omgiv dig selv med positive og optimistiske mennesker. Mine største motivationsfaktorer er mine egne mål og drømme. Jeg kan finde inspiration i selv små ting som et citat eller at læse en god bog, men jeg tror på, at inspiration og motivation kommer indefra og kræver et meget stærkt HVORFOR!  Dit HVORFOR skal stikke så dybt, at på selv dårlige dage, så vil det motivere og inspirere dig til at stå op og komme i gang!

 

"Hvis dine drømme ikke skræmmer dig, så er de ikke store nok." - Ellen Johnson Sirleaf