Er du der stadig?

FORTSÆT

DINA OG EDDIE ENGELBRECHT

Dina Engelbrecht

Jeg blev introduceret for forretningen i 2010. Dengang var jeg mor for mine fire drenge på fuld tid. De var 3, 4, 8 og 9 år gamle. Jeg elskede, at jeg kunne være sammen med mine drenge hele tiden, men på den anden side følte jeg også, at jeg kunne gøre mere med min tid og mine evner.

 

Min mand syntes, at jeg skulle åbne en bed and breakfast, men det ville være ensbetydende med lange arbejdsdage og ville derfor gå ud over min tid med børnene.

 

Jeg tog til en af Nu Skins præsentationer og forelskede mig i virksomhedens videnskabelige tilgang, dets produkter og BioPhotonic Scanner.

 

I starten var min drøm bare at kunne købe de bedste kosttilskud til min familie. Jeg ville også gerne være finansielt uafhængig og have frihed rent tids- og pengemæssigt.

 

Min største motivationsfaktor er at hjælpe andre mødre med at opnå finansiel frihed. Nu Skin har ændret mit liv med finansiel frihed i form af en fast indkomst. Min mand og mine børn er sunde. Jeg har set den her forretning ændre livet for så mange andre familier; ikke bare rent finansielt, men også sundhedsmæssigt.

 

Et af mine mest mindeværdige øjeblikke i Nu Skin var succesrejsen til Marokko. Hundredevis af folk fra Nu Skin ude ørkenen, der nød en 5-stjernet oplevelse med vin, middag og fyrværkeri på stjernehimlen!

 

Det er vigtigt at have mål, fordi det holder mig og mit team i gang, når det er hårdt. Vi har alle sammen forskellige mål, og derfor er det også vigtigt at nå frem til, hvad hver af mine Executives mål er. På den måde bliver det muligt at opnå deres mål. Målene bliver konkrete, når man skriver dem ned, og så kan man også evaluere dem. Det hjælper os med at fokusere på de ting, vi gerne vil opnå.

 

Det var let for mig at fokusere på mit mål hver dag, for jeg elsker mit job! Jeg elsker at se familiers liv blive forvandlet til det bedre! Jeg siger altid til mig selv: "hvordan kan jeg gøre verden bedre? Én familie af gangen!"

 

Udfordringer er en del af livet. Jeg har oplevet to store tilbageslag i løbet af de sidste 7 år, hvor det at give op var en mulighed. I begge tilfælde blev jeg hjulpet igennem af min udholdenhed og et dybt ønske om aldrig at give op. Derudover var støtten fra min upline, Nicolas van Rensburgh, en af de ting, som hjalp mig igennem de svære tider.

 

Jeg har altid gjort mit bedste for at deltage i alle Nu Skins events og møder. Det har aldrig været let, da jeg bor langt fra de større byer, hvor møderne oftest afholdes. I sidste ende blev det dog min redning. Jeg kom hjem efter et af disse møder fast besluttet på at afholde ugentlige møder med fokus på "The Magic Show". Det engagerede en masse nye mennesker og resultatet blev i sidste ende den fantastiske gruppe af entusiastiske ledere, som vi er i dag. Mennesker har altid været min passion, og den er ikke blevet mindre med årene. Gud har velsignet min forretning og givet mig det mest fantastiske team at arbejde sammen med. Vi arbejder hårdt sammen, vi griner sammen, vi græder sammen og vi støtter hinanden. Jeg tror, at folk har brug for at høre til. Her har vi den perfekte ting at være sammen om. Jeg elsker mit arbejde og den finansielle frihed er livsforandrende. Jeg takker for denne mulighed og vil altid være Nu Skin taknemmelig for at have ændret mit liv til det bedre.

 

Jeg er taknemmelig for min mand, som har støttet mig hele vejen. Han har altid troet på mig og anerkendt den evne dette firma har til at forbedre folks liv.