Er du der stadig?

FORTSÆT

Asthik Arutyunyan

Asthik Arutyunyan

Hazel Calvert

Mens jeg læste på universitetet og også efter min afsluttende eksamen arbejdede jeg hos et byggefirma. I de fem år jeg arbejdede hos virksomheden blev min indtjening tredoblet, hvorimod ejeren blev millionær. Det var dér, det gik op for mig, at man kan tjene mange penge som selvstændig.

 

Jeg besluttede derfor at starte min egen forretning: engrossalg af byggematerialer. I den periode arbejdede jeg meget og havde næsten aldrig fri; jeg brugte al min energi på mit arbejde. Alt gik godt, men i 2008 da krisen kom, gik det hårdt ud over min forretning. Det eneste spørgsmål jeg ønskede svar på, var, hvad jeg skulle gøre for at opnå stabilitet, vækst og mere fritid til mig selv og min familie?

 

Et år før jeg mødte Nu Skin, blev min mor en aktiv Nu Skin-kunde og nød godt af virksomhedens anti-ageing-teknologi. Da jeg så de væsentlige forandringer, begyndte jeg at bruge ageLOC Nu Skin Galvanic Spa System og andre avancerede teknologier, som virksomheden tilbød.

 

Et år senere foreslog kvinden, der introducerede min mor for Nu Skin, at jeg undersøgte mulighederne for at starte en Nu Skin-forretning inden for den hurtigt voksende ungdoms- og sundhedsbranche. Jeg blev inviteret til et møde med en meget succesfuld forretningsmand, der havde arbejdet med Nu Skin i mange år. Hans historie inspirerede mig til at opbygge min egen forretning.

 

Jeg gav mig selv seks måneder til at opbygge min Nu Skin-forretning og efter denne periode lukkede jeg min første forretning og arbejdede fuld tid for Nu Skin. Jeg har allerede arbejdet for Nu Skin i syv år nu, og jeg er glad for, at jeg ikke var bange for at ændre mit liv.

 

Hvad har jeg nu?

En voksende forretning i den hurtigst voksende branche.

Gode venner og forretningspartnere.

Kunder over hele Rusland og internationalt, der bruger Nu Skins teknologi.

Og det vigtigste er at have mere tid til familien og rejser.