Er du der stadig?

FORTSÆT

Andrea & Andrew Kovacs

Andrea og Andrew Kovacs

Andrea-Kovacs-Andrew-Kovacs

Vores historie hos Nu Skin tog sin begyndelse i London.
 
Jeg (Andrea) arbejdede som event manager på et hotel i London, drev mit eget firma, som beskæftigede sig med event management, og dyrkede motion hver dag. Sundhed og sport har altid været en stor del af mit liv; jeg spillede basketball i 17 år og er siden blevet langdistanceløber. Jeg stod for et arrangement for Nu Skin på hotellet, da jeg mødte Ric Norell. Fordi jeg ikke havde tid nok i min hverdag, afslog jeg muligheden mange gange, men Ric var vedholdende. Da det endelig lykkedes for ham at vise mig, hvad muligheden hos Nu Skin virkelig er, gik det op for mig, at her var muligheden for at få den tid, jeg savnede; det var min chance for endelig at være fri.
 
Andrew arbejdede som låsesmed for et bilværksted i Budapest, indtil en af hans kunder kom forbi i en ny bil og fortalte ham: "penge og tid betyder ingenting". Det var et af de mest inspirerende øjeblikke i hans liv, og han var opsat på at finde en måde, hvorpå han kunne få frihed i sit eget liv. Så han fandt Multi-Level Marketing (MLM). I starten arbejdede han med finansielt MLM, og senere flyttede han til London for at lære engelsk og udvide sin forretning internationalt. Han mødte Ric Norell i London og blev gennem ham introduceret til mig. Lige siden har vi arbejdet på vores forretning hos Nu Skin sammen.
 
Mange mennesker er på udkig efter den lette udvej her i livet. De tror, at succesrige folk er heldige eller har en eller anden hemmelig opskrift på succes. Men vi ved, at ingenting overgår hårdt arbejde. Jo hårdere vi arbejder, jo heldigere er vi. Den her forretningsform kræver beslutsomhed, hårdt arbejde, villighed til at ofre sig, vedholdenhed og løbende personlig udvikling. Vi ved, at smerte er midlertidig, stolthed varer evigt. På trods af mange forhindringer gav vi aldrig op. Det ville vi have fortrudt resten af vores liv.
 
Den største forandring, vi har oplevet siden begyndelsen af vores rejse hos Nu Skin, er på vores livskvalitet. Vi kan bo hvor som helst, rejse tit, vi har endelig tid til at dyrke idræt igen, være sammen med familien og opleve nye ting. Vi har ikke noget vækkeur, skal ikke spilde tid i køer og trafikpropper, og vi behøver ikke at spørge nogen, om vi kan holde ferie. Vi udlever vores drømme, og det er vi taknemmelige for hver eneste dag.
 
Hvad har denne mulighed ellers givet os? En kæmpe personlig udvikling. Vi er mere selvsikre, forstående, tålmodige, imødekommende og har hjulpet en masse mennesker med at opnå deres mål. Denne mulighed har lært os at blive den bedste udgave af os selv. Vi kan gøre ting, som vi før fandt umulige. Det gælder for eksempel det at give præsentationer på en scene foran tusindvis af mennesker. Hvis du tror på dig selv og er villig til at forlade din komfortzone, så er der ikke noget, du ikke kan klare.
 
De smukkeste øjeblikke i forretningen er når vi ser andre opnå succes. Vores kollegaer inspirerer os, og vi vil gerne give denne inspiration videre til andre. Vi er meget taknemmelige for alt det, vores mentorer gør for os. De er fantastiske mennesker.


Vi er glade og taknemmelige for at have fundet Nu Skin.
 
Andrea Kovacs og Andrew Turi