Er du der stadig?

FORTSÆT

Njeri Kamere (Gold Partner)

njeri-kamere

“Folk siger ofte, at motivationen ikke holder.  Det gør et bad heller ikke – derfor anbefaler jeg at gøre det hver dag” - Zig Zigler.

 

 

Jeg flyttede her til Sydafrika i år 2000 med min daværende mand. Jeg havde arbejdet i Barclays Bank i lidt under 5 år, men efter det, fra 2001 til 2018, famlede jeg mig frem og var altid på udkig efter det rigtige for mig.

 

Som enlig mor var jeg gået i gang med netværksmarketing og arbejdede sammen med mange andre firmaer i håbet om at finde det rigtige.  Min ultimative motivation var håbet om at skabe en supplerende indkomst gennem direkte salg, at vokse ved hjælp af rådgivning & hjælp, men mest af alt at blive i stand til hjælpe andre kvinder, jeg kunne forholde mig til.

 

Siden min sponsor første gang kontaktede mig med denne mulighed, blev jeg kontaktet løbende gennem 2 år, før jeg besluttede, at det var det rette for mig at arbejde sammen med Nu Skin. Og i marts 2018 besluttede jeg at skabe min egen Nu Skin-forretning.  Det har ikke altid været nemt, men jeg nåede mine mål, var i stand til at rejse afsted og deltage i 2019 Success Summit i Tarragona og kom tilbage meget motiveret og inspireret.  Min forretning fik et knæk, og jeg er stadig i gang med at komme mig over det, men jeg har fået meget ud af høre historier og beretninger fra andre ledere, som også har prøvet at opbygge succesfulde virksomheder og har haft hårde tider, som jeg. Og jeg vil fortsætte med at gøre en ekstra indsats, indtil jeg får min titel som Blue Diamond Director, lige meget hvad.

 

Min største motivation, siden jeg begyndte samarbejdet med Nu Skin, har været at få forbindelse med folk, som også har oplevet op- og nedture i deres liv. Og at hjælpe dem med denne gode mulighed, samtidig med at jeg udviklede mig selv.

 

December 2019

 

Ansvarsfraskrivelse:

Det kræver tid, indsats og forpligtelse at optjene provision som Brand Affiliate. Programmet tilbyder ikke hurtig rigdom, der er ingen garanti for økonomisk succes, og resultater vil variere blandt deltagere.

Se en fuld oversigt over indtjeninger på alle niveauer i Salgsplanen, der kan findes her under "2018 EMEA Brand Affiliate kommissionsoversigt"