Er du der stadig?

FORTSÆT

Lyudmila Martynova (Brand Representative)

lyudmila-martynova

“Hvordan Nu Skin ændrede mit liv

 

Jeg har en medicinsk uddannelse og har arbejdet på et et de bedste hospitaler i Moskva i mere end 30 år. Men et telefonopkald ændrede mit liv fuldstændigt.

 

Jeg blev inviteret til en Nu Skin-præsentation i februar 2005. Det blev revolutionerende for mig at møde firmaet og høre mere om det. Det var min skæbne, og jeg takker universet for den gave, det var. Ikke blot lærte jeg, at det var muligt at pleje mig selv med kvalitetsprodukter, men det ændrede også min families situation.

 

Det var en svær tid med tab både for min datter og mig selv. Det var min datter, som støttede min beslutning om at overveje et forretningspartnerskab med firmaet, og hun begyndte aktivt at hjælpe mig med at opbygge et team. Jeg var sikker på, at det var mit rette sted og min virksomhed. Jeg havde meget at lære om netværksmarketing, produkterne fra Nu Skin og Pharmanex, hvordan man giver præsentationer og workshops, hvordan man starter med at møde potentielle partnere og meget mere. Alle disse lektioner fascinerede mig virkelig, og jeg havde et stort ønske om at nå mit mål – og det var stort!

 

Efterhånden som mit team af partnere/ledere voksede, støttede vi alle hinanden og hjalp hinanden med at nå vores mål. Et år senere deltog jeg i en succesrejse til USA, og min datter deltog i en succesrejse til Italien. Ja, vi arbejdede hårdt og fik endnu mere. Ny bekendtskaber, økonomiske muligheder, velvære, et godt udseende og rejser. Jeg deltog i Global Conventions i USA og Europa adskillige gange. Det er præcis der, du ser og mærker kraften af firmaet og ledelsen, de forskellige ledere og partnere.

 

Jeg kan lide at føre en aktiv livsstil: at have en fleksibel arbejdsdag, at mødes med søde mennesker, at bruge tid med mit barnebarn, slappe af med familien, og rejse en masse. Jeg elsker at hjælpe andre mennesker. Før i tiden var jeg så glad for, at en del af mit arbejde var at hjælpe patienter med at blive raske. Nu, hvor jeg kan hjælpe og ændre livet for andre, så de får det bedre (i forhold til deres udseende, velvære, forretningsmuligheder), er det en stor glæde og fornøjelse for mig. Jeg er så taknemmelig for dette partnerskab med Nu Skin – jeg har alt, jeg har drømt om, og mere til.

 

Mit team består af venner og partnere, og det værdsætter jeg meget højt. Nogle af mine partnere har jeg været sammen med i 10-14 år. Og jeg er altid åben og glad for nye bekendtskaber. Mit liv er forbundet med Nu Skin – det er mit liv nu og i fremtiden. Jeg har nye drømme og mål!

 

November 2019

 

Ansvarsfraskrivelse:

Det kræver tid, indsats og forpligtelse at optjene provision som Brand Affiliate. Programmet tilbyder ikke hurtig rigdom, der er ingen garanti for økonomisk succes, og resultater vil variere blandt deltagere.

Se en fuld oversigt over indtjeninger på alle niveauer i Salgsplanen, der kan findes her under "2018 EMEA Brand Affiliate kommissionsoversigt"