Katharina Grosam

Katharina Grosam

katharina-grosam

Mit navn er Katharina Grosam, jeg er 32 år, og siden jeg var 21, har jeg arbejdet som freelancer i skønhedsbranchen.

Det har ikke altid været nemt. Jeg var ung og uerfaren og havde ingen forretningssans, men jeg var altid sikker på mit mål.

 

Fra jeg var lejer, til jeg fik min egen første butik, tog jeg kursus efter kursus for at kunne tilbyde mine kunder den bedste kvalitet, hvilket betød arbejdsdage på 10-12 timer, sjældent fri i weekenden, og så endelig dét, jeg altid havde drømt om: en større butik.

 

I 2018 åbnede jeg mit eksklusive, større studio, som er på 100 m².  Så sagde jeg til mig selv: "WOW Katharina, du gjorde det!". Det var den følelse, jeg havde stræbt efter, men desværre fungerede det ikke rigtig. Branchen ændrede sig hele tiden, og ud over videreuddannelse og kurser gik jeg som en helhjertet anti-sælger på jagt efter produkter til mit studio. Så fandt jeg heldigvis NU SKIN.

 

Ved et arrangement organiseret af Kathrin og Michael Glauninger (mine sponsorer) opdagede jeg produkterne og var fuldstændig overbevist. Den dag ændrede mit liv fuldstændig. Mine kunder er taknemmelige, og de elsker de nye produkter, som jeg tilbyder i mit studio. Alle kunder er begejstrede, og jeg elsker deres succeshistorier. Ikke blot er min indtjening steget væsentligt sammen med salget, men min hverdag i studioet har ændret sig fuldstændig. Jeg arbejder mindre aktivt med kunderne og har derfor mere tid til at tjene penge.

Fra "selvstændig" til entreprenør!

 

Min entusiasme er smittende, og al uddannelsen giver nu resultat. Jeg har et stort netværk af kolleger i skønhedsbranchen, og på blot 6 måneder er det lykkedes mig at opbygge et stærkt team og komme endnu tættere på min drøm om økonomisk frihed. Tak, NU SKIN – tak for denne fremragende mulighed for at udvikle mig personligt og professionelt!

 

Katharina Grosam – BEAUTY SENSATION WEILHEIM –