Er du der stadig?

FORTSÆT

Kaajal Chotoo / Executive Brand Director

"Ægte succes kræver større indsats." Sachin Prabhu

 

Det er noget, jeg har lært, siden jeg satsede på forretningsmuligheden hos Nu Skin for at forbedre min og min families livskvalitet. Intet betyder mere for mig end opbakningen fra min mand og mine to smukke piger, og de er den primære årsag til, at jeg ønsker at opnå succes.

 

Jeg læste forretningskommunikation og fandt et fuldtidsjob med lange arbejdstider, men det var tid, som jeg ikke kunne bruge sammen med min familie og dem, jeg holder af.  Jeg var altid på udkig efter en måde, hvorpå jeg kunne forbedre vores livskvalitet.

 

Jeg søgte via de sociale medier, da jeg fandt et opslag fra Nu Skin i november 2016. Jeg var meget skeptisk, men efter noget research besluttede jeg mig for at indgå partnerskab med Nu Skin, og det var starten på min succes.  Vi testede produkterne, og jeg vidste med det samme, at det var den rigtige beslutning, så vi fortalte straks alle vores venner og familiemedlemmer om produkterne, så vi kunne indsamle så mange anbefalinger som muligt til at få os i gang.  Det var ikke helt nemt i starten; det tog mig ét år at blive Brand Representative, men efter jeg opnåede denne titel, satte vi fuld fart på. Vi besluttede ganske enkelt at lægge ekstra kræfter i Nu Skin-arbejdet, og det lykkedes os faktisk at opnå titlen Executive Brand Director.

 

Vi er lige kommet tilbage fra en rejse til Spanien, hvor vi deltog i den store Success Summit, og hvor jeg havde æren af at holde et foredrag foran 2.500 deltagere – noget jeg aldrig havde drømt om at opleve.  Hele denne rejse har overbevist mig om, at uanset hvor du kommer fra, hvilken erfaring du har, og hvad din livsstil er, så kan du opnå dine mål, når du tror på sagen og er villig til at arbejde hårdt for at opnå succes.

 

Dine positive handlinger kombineret med en positiv tilgang skaber succes.

 

Juni 2019

 

 

 

Ansvarsfraskrivelse:

 

Det kræver tid, indsats og forpligtelse at optjene provision som Brand Affiliate. Programmet tilbyder ikke hurtig rigdom, der er ingen garanti for økonomisk succes, og resultater vil variere blandt deltagere.

Se hele sammendraget af indtjeninger på alle niveauer i Salgskompensationsplanen her under "2017 EMEA Distributor Compensation Summary"