Er du der stadig?

FORTSÆT

Janine Callies (Brand Director)

janine-callies

Hej skønhedselskere,

jeg hedder Janine. Jeg er 36 år og kommer fra Berlin.

I august 2018 blev min tilværelse ændret fuldstændigt: Jeg gik fra at være tandlægeassistent og mor for tre til at være selvstændig med nye og store spændende mål!

Vejen til mit absolutte drømmejob:

Efter fire års studier som medicinsk leder var jeg ikke sikker på, at et 9-5-job egentligt var det, jeg virkelig ville, især ikke som mor til tre. Jeg følte, at der manglede noget. Og jeg drømte om at finde noget, som inkluderede min interesse for hår-, skønheds- og hudpleje. Da jeg har familie, har idéen om et fleksibelt job altid tiltalt mig, men jeg har aldrig vidst, hvordan jeg skulle implementere min drøm og få det hele til at hænge sammen.

Det var næsten for godt til at være sandt, men i 2018 blev jeg introduceret til alt det, jeg drømte om, af Kathrin og Michael Glauninger. Det hele! Selvstændighed og fleksibel arbejdstid plus min kærlighed for skønhedspleje = Bingo!

Og plads til at være professionel mor på fuld tid…

Det lykkedes os at skabe et koncept for bloggere, inklusive en fantastisk lancering af Nu Skin Kick i München organiseret af firmaet.


Jeg har endelig fundet dét, jeg altid har drømt om. Nu kan jeg vise vejen for andre med helt samme passion og uddanne dem i at opbygge en virksomhed på de sociale medier. Beskæftigelse via sociale medier som Instagram & Co. og med produkter direkte fra mit eget badeværelse – jeg har virkelig fundet mit drømmejob!

Jeg kan ikke blot hjælpe andre med at holde mere af deres hud, jeg kan også påvirke deres liv på en positiv måde ved at dele vores erfaringer og viden samt give dem de samme muligheder, som jeg fik - chancen for at få et drømmejob.

Janine Callies

Ansvarsfraskrivelse:

Det kræver tid, indsats og forpligtelse at optjene provision som Brand Affiliate. Programmet tilbyder ikke hurtig rigdom, der er ingen garanti for økonomisk succes, og resultater vil variere blandt deltagere.

Se hele sammendraget af indtjeninger på alle niveauer i Salgskompensationsplanen, der kan findes her under "2018 EMEA Brand Affiliate kommissionsoversigt""