Er du der stadig?

FORTSÆT

Daniela Durech og Lubos Durech

Daniela Durech og Lubos Durech

daniela-durech-and-lubos-durech

Daniela og Lubos kommer fra den smukke slovakiske by Púchov, men de har boet i Slovakiet, Bratislava i omkring 17 år. De blev uddannet på universitet som lærere for ti år siden, og deres udsigter til fremtiden var ikke så positive, som de havde forventet.

 

Daniela havde allerede startet en kosmetikvirksomhed i hendes skoledage. Hun var endda makeup-artist, og hun sang også med et jazzband, blandt mange andre aktiviteter for at tjene nok penge. Da han var lille, ønskede Lubos at være en guitarist, og han gjorde virkelig alt for at opnå det. Han havde flere succesfulde projekter, som guitarinstruktør, men fandt ud af, at hans drømme og ideer om hvad livet kunne være var større end det, han allerede lavede.

 

Selvom de begge arbejdede med sig selv og på, hvad de kunne lide, kom de til et punkt, hvor de sad fast og overvejede, hvad de skulle gøre som det næste. Som såkaldte "typer der ikke kan ansættes" ønskede de at starte et joint-venture, men efter mislykkede forsøg besluttede de at flytte til udlandet og starte på ny. Det var i det øjeblik, at de så en mulighed med Nu Skin, som de underskrev en kontrakt med i december 2008. En masse hårdt arbejde fulgte især med selvudvikling og uddannelse, samt mødet med mange fantastiske mennesker, som lærte dem meget. Efter de første fem år i samarbejde med Nu Skin blev de begge Executive Brand Directors, organiserede deres drømmebryllup (efter at have været i et fast forhold i 15 år) og begyndte at rejse rundt i verden, hvilket ikke var muligt tidligere af økonomiske årsager.

 

Fordi Danielas far døde, da hun var lille, var det hendes store drøm at være sammen som en familie, så meget som muligt. Heldigvis behøver hendes mand ikke at gå på arbejde hver dag, og derfor komme træt tilbage om aftenen, som det er i de fleste familier, men de kan tilbringe tid sammen; Nu Skin gjorde det muligt for dem. "Livskvaliteten er forbedret, og vi føler os meget taknemmelige for, at vi i dag, takket være en beslutning vi tog for nogle år siden, kan leve et liv, hvor vi ikke skal stå op hver morgen for at gå på arbejde, hvor vi kan planlægge vores egen daglige eller ugentlige rutiner, bruge tid på at gøre det, som vi nyder, og er sammen med vores familie, vores vidunderlige datter Zoe, med de mennesker, der gør os glade, og med dem, der skaber værdi i vores liv, såvel som i andres liv. Tid - det er den mest værdifulde ting, vi har som mennesker og noget, vi også kan give til dem, der er tættest på os, når de har mest brug for det. Når du ikke behøver at beskæftige dig med at komme tilbage til arbejde, og din indtjening kommer regelmæssigt hver måned på grund af det, du har arbejdet så hårdt for." Udover selvudviklingen opfyldte Luboš også sin største drøm, og i flere år har han spillet på de største scener med et af de mest populære bands i Slovakiet og Tjekkiet.

 

De samarbejder i øjeblikket med partnere og kunder i mange lande verden over, og sociale medier har bragt dem mange nye muligheder, da det arbejde, der plejede at tage flere år, bogstaveligt talt kan presses ind på nogle måneder. Og det er det, de elsker. Når Ľuboš og Daniela ser, hvordan deres forretningspartnere er blevet succesfulde, giver det dem en dyb følelse af stolthed, især for dem, de har hjulpet, og fortsætter med at arbejde hårdt for deres fremtid og deres familie og børns fremtid, som senere kan overtage virksomheden.

 

"Gode relationer mellem mennesker har altid været, er og vil være vigtigt for os. Dette er noget, der bliver hos dig for evigt. Vores team består af gode mennesker, som vi værdsætter, personer med vanskelige baggrundshistorier, og som har besluttet, at de ikke bare vil opgive livet, og som tager chancen for at realisere deres drømme. Mange kom ligesom os fra andre steder... fra administration, iværksættere til forretningsfolk, kunstnere og unge kreative mennesker ... og havde et ønske om at opnå mere i livet og hjælpe andre med at opnå det samme, det er hvad de alle har til fælles. Mange er blevet vores venner og en del af vores familie. Alle nye mennesker gør os glade, og vi har mulighed for at hjælpe dem med at opbygge en virksomhed. Og det er takket være den mulighed, der giver en helt ny måde at samarbejde på, ved at kombinere verdenstendenser, den nyeste videnskabelige forskning, innovation, også sundheds- og skønhedsprodukter af højeste kvalitet og især selvudvikling, hvilket er så vigtigt."

 

Daniela’s mor begyndte også at arbejde med Nu Skin, og i dag er hun en succesfuld leder; de nyder derfor også fordelene ved en familievirksomhed.

 

"Vi har stadig mange mål og udfordringer, som vi ønsker at opnå i livet, både på arbejdspladsen og i vores privatliv. Især er livet jo mere muntert og smukkere, når vi deler det med vores toårige datter. Vi er meget taknemmelige og glade for det fremskridt, som Nu Skin udgør. Lige nu ændrer udbetalingsplanen sig historisk set, og innovationer skabes hele tiden, hvilket giver os en enorm stabilitet og vision, som vi kan opnå sammen med alle de mennesker, der i stigende grad tilmelder sig hos os. Det motto, der har været med os på vores rejse i årevis, er: 'Sigt altid efter månen, for selv hvis du ikke rammer den, vil du ramme stjernerne'.

 

Daniela Ďurech og Ľuboš Ďurech