Er du der stadig?

FORTSÆT

Csaba László (Executive Brand Director)

csaba-laszlo-executive--brand-director

Jeg startede min Nu Skin-forretning i 2007. På det tidspunkt var jeg en succesfuld frisør og makeup-artist. Jeg havde min egen salon med mere end 100 kunder og arbejdede inden for tv-branchen for de store slovakiske tv-kanaler. På trods af min succes følte jeg mig udbrændt og vidste ikke, hvad jeg ville i fremtiden. Jeg følte, at jeg havde brug for en GRUNDLÆGGENDE forandring. Og det var dér, jeg fandt Nu Skin.

 

Den egentlige forandring, jeg havde brug for, var tilgangen til mit liv ‒ mit mindset. Denne forretning gav mig mulighed for at lære nye ting og opleve tilværelsen fra et nyt perspektiv. Den næststørste forandring var mit helbred og min huds sundhed. Jeg elsker produkterne ‒ de er årsagen til, at jeg fik kendskab til Nu Skin og efterfølgende blev en del af organisationen. Helt fra begyndelsen arbejdede jeg målrettet hver dag for at opbygge min forretning. Det var hårdt arbejde og krævede mange ofre, men jeg nåede mine mål efter et stykke tid.

 

Du skal vide, at jeg havde et STORT EGO ‒ jeg troede, jeg vidste mest om alt. Gudskelov for alle de erfaringer, jeg har fået af at opbygge min forretning. Efter et stykke tid gik det op for mig, at jeg måtte slippe mit ego. Der er ikke noget galt med at have et ego, men det skal være sundt. Den største gave jeg fik, var, at mine mentorer lærte mig, hvordan ydmyghed var en grundlæggende faktor, hvis jeg ville have succes. Og min selvtillid havde det ikke så godt, fordi jeg har været udsat for mobning flere gange i mit liv, så dette blev et vendepunkt i mit liv. Jeg arbejdede meget med selvudvikling, og det forbedrede min selvtillid på så mange måder. Det er helt uvurderligt.

 

Jeg lærte konstant af forretningen, og det gør jeg stadig. Det kræver mere end to siders tekst at sammenfatte alt dét, jeg har lært. Jeg er ikke perfekt, men jeg har lært, at det er okay at fejle, så længe man lærer af sine fejl og gør sit bedste for ikke at gentage dem. Dét, jeg elsker mest ved forretningen er, at man kan inspirere andre til at blive bedre mennesker, men jeg først og fremmest starte med mig selv. Jeg har lært at elske mig selv ‒ først når du har lært dét, kan du elske andre, og så vil de også elske dig. Det var hårdt, men det var det hele værd.

 

Det er ikke nemt at opbygge en forretning, hvor folk er involverede, men hvis du ser skønheden i det, vil du føle dig beriget. Jeg mener, det er vigtigt at være etisk og ærlig. Min største opgave indtil videre er at forbedre min integritet ‒ det er et helt livsværk. Jeg forsøger at se de bedste kvaliteter i alle. Vi bør identificere andres potentiale og fremhæve deres positive sider, som de ikke selv kan se for at hjælpe dem med at udvikle sig.

 

Før jeg blev en del af Nu Skin, havde jeg begrænset tid til min partner, min familie og mine venner. Jeg arbejde 12-14 timer om dagen, havde ingen weekender fri og var booket seks måneder i forvejen. Denne forretning har givet mig mulighed for at administrere min tid på en mere fleksibel måde, så nu har vi mere kvalitetstid sammen.

 

Dét, jeg virkeligt elsker ved forretningen, er, at jeg konstant udfordrer mig selv. Hvis du beslutter dig for at opbygge en bæredygtig forretning, kræver det, at du også udfordrer dig selv. Jeg kunne ikke tale engelsk inden Nu Skin, så jeg udfordrede mig selv til at lære det, fordi det ikke er muligt at have en verdensomspændende forretning uden dette sprog. Nu har jeg besluttet mig for at lære spansk. Jeg vil også forbedre mit engelsk samt mine evner som leder, lære nye færdigheder for at udvikle mig og nå højere niveauer, samtidigt med at jeg hjælper andre til at få succes. Nu fokuserer jeg på mit team, så de kan opnå deres mål.

 

Mit langsigtede mål er at hjælpe så mange mennesker som muligt med at blive en del af forretningen. De skal føle sig anerkendte, give sig selv lov til at have store drømme og nyde ethvert minut af rejsen. Jeg vil gerne takke mine forældre og venner for deres støtte og opbakning samt mine sponsorer og højere rangerende kolleger for at give mig denne mulighed og dele deres omfattende viden og erfaringer med mig. MANGE TAK, NU SKIN!

 

 

August 2019

 

 

Ansvarsfraskrivelse:

Det kræver tid, indsats og forpligtelse at optjene provision som Brand Affiliate. Programmet tilbyder ikke hurtig rigdom, der er ingen garanti for økonomisk succes, og resultater vil variere blandt deltagere.

Se hele sammendraget af indtjeninger på alle niveauer i Salgskompensationsplanen, der kan findes her under "2018 EMEA Brand Affiliate Compensation Summary"