Er du der stadig?

FORTSÆT

Carina Da Silva (Brand Director)

Carina Da Silva - Brand Director

Lyt og vær objektiv. I det moderne samfund mener jeg, at det er vigtigt at opretholde værdier som disse, for at vores team kan udvikle sig i et åbent miljø. Det er ikke alene vigtigt ud fra et forretningsmæssigt synspunkt, men også ud fra et menneskeligt synspunkt. Som leder er det meget vigtigt for mig, at mine downline-medarbejdere har det godt. Derfor er det min opgave at vise et eksempel og vise dem, hvordan man opnår resultater men samtidigt forbliver ydmyg og tro mod sig selv.

 

At komme godt ud af det med hinanden og have det sjovt er vigtigt for mig. Du skal kunne lide dét, du beskæftiger dig med – det vil føre til de bedste resultater for alle. I min personlige karriere hos Nu Skin har jeg ikke brugt et specifikt oplæringsforløb, fordi alle mine Brand Representatives er forskellige. De har hver deres personlighed og behov, så jeg har f.eks. taget tid til at coache dem individuelt over en brunch. Jeg holder på, at det skal være sjovt. Nogle få af dem er naturtalenter, som tager lynhurtigt afsæt, og jeg behøver blot at ønske dem tillykke med deres fantastiske udvikling.

 

Når vi starter på denne rejse, bliver vi oplært meget omhyggeligt, og vi får udleveret mange nyttige ressourcer til at udvikle vores kundenetværk og opnå vores målsætninger. Én af de udfordringer, vi kan støde på, kommer faktisk fra os selv, hvis vi har den forkerte tilgang. Vi kan nemlig godt skabe vores egne forhindringer. For at undgå dette, har jeg brugt meget tid og energi på selvudvikling, og jeg deler mine erfaringer med mit team.

 

Jeg har den holdning, at uden ambitioner opnår man ikke noget her i livet! For at opfylde mit potentiale drømmer jeg om… Nej! Jeg går aktivt efter at opfylde mine drømme. Jeg giver mig selv målsætninger, og jeg elsker at udfordre mig selv. Jeg siger det samme til mit team, så vi samarbejder med udgangspunkt i samme tilgang. Jeg har formuleret mit "Hvorfor", og det er et stærkt argument. Jeg er sikker på, at det er en vigtig del af min succes. Jeg er også fokuseret, jeg giver aldrig op, og det gør mit team heller ikke, selv om det til tider kan være nødvendigt at koble af en gang imellem her i livet. Du skal være villig til at ofre dig og træffe nogle livsvalg. Og derudover er det umuligt for mig at forlade et vinderteam, ikke et eneste sekund!

 

Juli 2019

 

 

Ansvarsfraskrivelse:

 

Det kræver tid, indsats og forpligtelse at optjene provision som Brand Affiliate. Programmet tilbyder ikke hurtig rigdom, der er ingen garanti for økonomisk succes, og resultater vil variere blandt deltagere.

Se hele sammendraget af indtjeninger på alle niveauer i Salgskompensationsplanen her under "2018 EMEA Brand Affiliate Compensation Summary"