Er du der stadig?

FORTSÆT

Anette Hambalek Brand Representative (SE)

Anette Hambalek-SS2019

Jeg hedder Anette Hambalek – jeg er kosmetolog og makeupartist. Jeg bor på landet med min mand Frederik og vores to børn, Elvira på 13 og Nova på 11. Jeg har arbejdet i skønhedsbranchen i 29 år og startede i et parfumeri i Linköping, hvor de fleste store skønhedsbrands var. En drøm for en ung pige.

 

Efter ti år i parfumeriet, besluttede vi at flytte til Gøteborg, hvor jeg læste til kosmetolog og makeupartist på Gilda, inden jeg fik job som hudplejelærer efter uddannelsen. I 2000 flyttede vi tilbage til Linköping, hvor jeg åbnede min første lille skønhedssalon, der hurtigt voksede til en af Sveriges største privatejede dagsspaer med 15 ansatte og mange forskellige skønhedsbrands inden for hud, krop og makeup. Jeg arbejdede til sent hver dag. Det tog mange år at få styr på økonomien, familielivet og iværksætteriet. Jobbet optog al min tid, så der var ikke tid til fritidsaktiviteter og privatliv. Man kan blive meget stresset af at have en stor forretning med ansatte og små børn derhjemme. En af mine ansatte, der tidligere havde været manager i parfumeriet, vidste hvad det krævede at drive forretning, og hun kunne se, hvor meget jeg kæmpede for at skabe balance mellem job og familieliv. Med arbejde døgnet rundt for at nå det hele. Hun arbejdede i receptionen i skønhedssalonen, men også for Nu Skin. Hun fortalte ved flere lejligheder om Nu Skins fantastiske produkter og den gode forretningsidé. “Dette er fremtidens skønhedsbranche,” sagde hun ofte… Jeg hørte kun efter med et halvt øre og fortsatte mit arbejde. Efter noget tid og en masse overtalelse, blev der booket et møde, hvor min mand Fredrik og jeg skulle se Nu Skin-forretningen. Fredrik så potentialet i forretningsidéen lige med det samme, men jeg var skeptisk over forretningen og produkterne. Fredrik så en fremtid hos Nu Skin og gik i gang med at arbejde. Han bookede BB-møder, bestilte produkter og prøvede at få sin “kosmetologkone” med, men jeg var stædig og sagde nej. Det stod på i seks år indtil en dag, hvor jeg rev et ledbånd over i mit håndled - en katastrofe for enhver kosmetolog, hos hvem hænderne er det vigtigste redskab. Jeg var knust og vidste ikke, hvad fremtiden ville bringe. Jeg lyttede langt om længe til mine venner og min mand. Vi tog til et stort event, hvor en ung pige gik på scenen og talte om sit liv, sin Nu Skin-rejse og hvordan Nu Skin havde forbedret hendes livsstil. Lige der gik det op for mig, at alle kan gøre det, med eller uden håndled, og det var en perfekt mulighed for fremtiden.

 

Min Nu Skin-rejse begyndte. Efter et par måneder havde jeg testet næste alle Nu Skins produkter, og det gik op for mig at det var fantastiske produkter, der gjorde en stor forskel. Jeg satte mig ind i salgskompensationsplanen, og den var god! Hvorfor havde jeg sagt nej i så mange år? Så jeg har lært at nej aldrig er det endelige svar, for det kan blive til et JA! Takket være Nu Skin følte jeg tryghed og turde at sælge min skønhedssalon og arbejde fuldtid med Nu Skin, mens jeg kombinerede min rolle som kosmetolog med luksusmærker, som lærer for spaterapeuter og som konsulent inden for sundhed og skønhed. Min drøm er gået i opfyldelse!

Det havde ikke kunne lade sig gøre, hvis jeg havde fortsat som før. Med Nu Skin ser jeg nu en lys fremtid! Livet er meget anderledes i dag. Jeg elsker at arbejde og arbejde meget, men under andre forudsætninger end før. Den økonomiske udfordring, det er at have ansatte, er væk, og jeg kan bruge mere tid med min familie nu, da jeg ikke skal være i en butik inden for åbningstiderne. Jeg er begyndt at dyrke yoga, og jeg nyder livet på en anden måde. Det er så vigtigt at finde en god balance mellem arbejds- og privatliv.

 

Det, der motiverer mig allermest, er at hjælpe andre med at få adgang til fantastiske produkter, der virkelig gør en forskel. Der er så mange mennesker, der ønsker gode produkter, og det kan vi tilbyde dem. Det er min passion at få folk til at føle sig godt tilpas udefra og ind og indefra og ud. Nu Skin gav mig muligheden for at se et større billede som kosmetolog; og at det indeni er ligeså vigtigt som det, der er udenpå. Vores ansigt er vores visitkort, der viser, hvordan vi har det indeni. Nu Skin har også fået mig til at arbejde med min tålmodighed. Der er ingen nemme løsninger, hvert lille skridt frem er dér du opbygger din forretning. Sæt høje mål, vær glad, åben og hjælp andre, og så vil du få succes. Det mest dyrebare tidspunkt med Nu Skin var, da Fredrik og jeg sammen med resten af teamet var i Provo på hovedkontoret. Dr. Joe Chang tog imod os med ageLOC ME, et produkt ingen havde set før og viste det til mig og teamet. Det er enhver hudterapeuts drøm at kunne give skræddersyet hudpleje med ageLOC. Det var kæmpestort! Det er vigtigt at vide, hvor du gerne vil hen, for at kunne nå dit mål. Vær tålmodig, for det, du gør nu, planter et frø, der vil kunne høstes på lang sigt. En høst kan også blive ødelagt af den ene eller anden grund. Men bare start igen; du ved, hvad du gjorde sidste gang, gør det igen, og du vil se resultater.

 

Sæt kort- og langsigtede mål.

Kig på, hvor meget tid du har om dagen til at nå dine mål. Det kan variere fra dag til dag. Og skriv ned, hvad du vil gøre. Sæt mål med din manager, så du ikke mister energien hen ad vejen. Det kan blot være EN ting om dagen; men du skal gøre det! Sæt mål for måneden, for ugen og derefter dag til dag. Det vigtigste er at følge op på dine mål, hver eneste dag. Sæt hak, når du har klaret noget og ros dig selv fordi du har været god og har gennemført dine nedskrevne mål. Når du ikke har en manager til at give dig feedback, så må du selv gøre det. Hvis du mangler nogle mål på listen, så sørg for at gøre det, inden du går i seng. Når du skriver dine mål ned og følger op, ser du, hvad det er, du opnår! Det er lige så vigtigt at følge op på dine kunder som at følge op på dine egne mål. Sørg for at dine daglige mål bliver rutine. Og skriv ned, hvordan du vil fejre din succeser og mål.

 

Selvfølgelig er der op- og nedture i denne forretning, såvel som i livet.
Det er vigtigt at huske:

Hvis du ikke har nedture, har du heller ikke opture.

Man skal hjælpe andre, men ikke gøre jobbet for dem.

Sommetider ønsker du mere succes for dem, end de selv gør. Så det er vigtigt ikke at blive skuffet, når det ikke går så godt som forventet. Hav et åbent sind, vær åben overfor nye kontakter, lyt dobbelt så meget som du taler og vær interesseret i dem, du taler med.

Selvfølgelig havde jeg mine tvivl og tænkte på at give op, men jeg havde altid gnisten til at kæmpe, og sagde til mig selv “du SKAL nå dine mål og dine drømme!”

Selv en lille kommentar fra en anden person kan opmuntre dig. Til et event i Marbella talte jeg med en kvinde, som jeg ser som en rollemodel og leder fra et andet marked. De talte om Nu Skins fantastiske produkter. Hun kiggede mig i øjnene og sagde;

Anette, du elsker Nu Skins produkter, og du ved, at de virker, men jeg kan se, at du ikke stoler 100 procent på dig selv. Når du gør det, bliver du Team Elite. De ord satte sig fast. Hun så, at jeg ikke troede fuldt ud på mig selv, hvilket fik mig til at tænke over - og arbejde med - min selvtillid og tiltro! Det er det, der er så sejt ved Nu Skin, vi hjælper hinanden med at få succes! Jeg følger hendes kunder for at hjælpe hendes forretning med at vokse og viser dem produkterne og registrerer nye folk. Mit råd er; følg op på dine kunder hver måned, spørg dem, hvad de synes om produkterne og spørg om de vil prøve andre produkter. Tal om, hvad udvalget indeholder og vis nye lanceringer. Det tager længere tid at ringe til en kunde end at skrive eller chatte med dem, men det medfører ofte en ny bestilling og loyale kunder.

 

Fortæl dem om ADR-leveringer, der er et fantastisk redskab for iværksættere. Vær interesseret i, hvad folk har at sige, Nu Skin har det hele, både når det gælder produkter og forretningsmuligheder.

 

Det er vigtigt at være en god rollemodel.

 

Vær glad, åben og positiv.

 

Vær taknemmelig for de små ting, for livet handler om detaljer!

 

EN KÆMPE TAK til min upline, der ikke accepterede et nej. Tak til min mand Fredrik, der er tålmodig og tak til Nu Skin og alle mine fantastiske kolleger i Europa, der giver mig så meget inspiration og energi!

 

Tak!

 

 

Maj 2019

 

 

Ansvarsfraskrivelse:

 

Det kræver tid, indsats og forpligtelse at optjene provision som Brand Affiliate. Programmet tilbyder ikke hurtig rigdom, der er ingen garanti for økonomisk succes, og resultater vil variere blandt deltagere.

Se hele sammendraget af indtjeninger på alle niveauer i Salgskompensationsplanen her under ”2017 EMEA Distributor Compensation Summary”.