Markedstendenser

Markedstendenser

Du kan opnå lige så meget succes, som du ønsker, ved at promovere din Nu Skin® forretning på den globale anti-ageing trend. Det afhænger af dig. Nedenfor finder du et par grunde til hvorfor:

DE FLESTE ØNSKER AT HAVE KONTROL OVER DERES ALDER

I en global undersøgelse foretaget af AC Nielsen, blev det bekræftet af over 60% af de adspurgte kvinder, mente at 60-års alderen betegnes som den nye modne alder

DE FLESTE ØNSKER AT HAVE KONTROL OVER DERES LIV

Udsigten til et længere liv giver ikke blot anledning til bekymring omkring kvaliteten af ens fremtidige liv, det øger også bekymringerne omkring ensomhed og mangel på finansielle ressourcer - direkte salg kan være en hjælp til alle disse ting.

 

SUNDHED & SKØNHEDSINDUSTRIEN UDGØR MERE END 400 MILLIARDER AMERIKANSKE DOLLARS PÅ VERDENSPLAN

- Når verdens befolkning bliver ældre betyder det, at der er et voksende marked af personer, der vil have aldersbekæmpende produkter, og de er i stand til at betale høje beløb, for det de vil have.
- Det europæiske kosmetik- og skønhedsplejemarked er nu 6 milliarder euro værd.
- Det europæiske marked for kosttilskud er vurderet til 35 milliarder euro.
- Den dominerende demografiske gruppe i både Nordamerika, Europa og i meget af Asien er den ældre gruppe.
- På globalt plan bliver samfundet ældre, både fordi man lever længere, fordi der er bedre sundhedsvæsener og fordi der bliver født færre børn. På nuværende tidspunkt er halvdelen af verdens befolkning 40 år eller derover.