Er du der stadig?

FORTSÆT

Brand Representative Kvalificering

Qualification - da

 

TRIN 1:

SKAB EN GRUPPE
INDSEND EN HENSIGTSERKLÆRING ONLINE

 

Image-1-da

 

TRIN 2: GENNEMFØR KVALIFICERING

 

MULIGHED 1

12 BUILDING BLOCKS-KVALIFICERING

Optjen 12 BUILDING BLOCKS, HVOR FIRE ER SHARING BLOCKS, INDEN FOR SEKS SAMMENHÆNGENDE MÅNEDER

 

EKSEMPEL PÅ KVALIFICERING

 

Image-2-da

 

MÅNEDLIGT MINIMUM TO BUILDING BLOCKS

 

Velocity-External to External Training Presentation-Global 5-14-2018

 

MULIGHED 2

4 SHARING BLOCKS-KVALIFICERING

OPTJEN 4 SHARING BLOCKS I 1 KALENDERMÅNED FRA 15. JANUAR 2021 TIL 30. JUNI 2021 FOR AT BLIVE BRAND REPRESENTATIVE*

 

 

*Programmet kører mellem 15. januar 2021 og 30. juni 2021 som prøve, som beskrevet i den justerede Salgsplan.

 

 

 

Check out qualification options here.

 

 

TRIN 3:

KVALIFICER DIG OG BLIV BRAND REPRESENTATIVE!

 

MÅNEDLIG OPRETHOLDELSE: 4 BUILDING BLOCKS

 

Velocity-External to External Training Presentation-Global 5-14-2018

Bemærk: Kvalificerende Brand Representatives rykkes op til den nærmeste Brand Representative efter Kvalificeringen. Sørg for, at du gennemfører din første Kvalificeringsmåned den samme måned eller tidligere end nogen i din Gruppe gennemfører deres Kvalificering for at fastholde dem i Teamet.

 

Kvalificerende Brand Representatives, der går glip af en måneds løbende kvalificeringskrav, eller ikke gennemfører kvalificeringen på seks måneder, skal indsende en ny hensigtserklæring og gå i gang med kvalificeringen igen.

 

 

Yderligere kvalificeringseksempler

 

FLEX BLOCKS

 

HØJDEPUNKTER

• Brugte en erstattende Building Block for månedlig Brand Representative-opretholdelse.

• Gælder automatisk, hvis du mangler Brand Representative-opretholdelseskrab, hvis du har optjent minimum 1 Building Block den måned.

• Er kun tilgængelige som og kan kun bruges som hele blocks.

• Tillad ikke en Brand Representative at tjene en Leading Bonus i en given måned, hvor der bruges Flex Blocks.

• Tildeles når du bliver Brand Representative og årligt efterfølgende.

• Genererer ikke salgsvolumen eller CSV og har ingen pengemæssig værdi.

 

Livet går. Der kan derfor være omstændigheder, hvor din Gruppes salg er under 4 Building Blocks månedligt, hvilket er det antal, der gør, at du opretholder din titel som Brand Representative. Og her er Flex Blocks redningen!

 

 

SÅDAN FUNGERER DET

Flex Blocks bruges så du kan opfylde kravene og bibeholde titlen som Brand Representative. I måneder hvor du ikke optjener fire Building Blocks, vil op til tre Building Blocks automatisk erstattes af din beholdning. Dog kan du ikke optjene Leading Bonus den måned, du bruger Flex Blocks.

 

Du kan optjene en Building Bonus fra optjente blocks, men du kan ikke få Building Bonus fra ufuldendte blocks, den måned, du bruger Flex Blocks.

 

Og i forhold til ufuldendte blocks, der er det vigtigt at bemærke, at der ikke findes delvist optjente eller ufuldendte Flex Blocks En optjent Flex Block erstatter en hvilken som helst størrelse ufuldendt Building Block. Så, hvis du kun har to Building Blocks og en del af den tredje Building Blocks en måned, erstattes de manglende Building Blocks automatisk med to hele Flex Blocks.

 

 

SÅDAN FÅR DU DEM

Du tildeles Flex Blocks så snart, du bliver Brand Representative, og du får tildelt dem årlig derefter. Efter den første måned som ny Brand Representative, får du tre Flex Blocks på din Volumes & Genealogy-konto.

 

Den anden måned får du to ekstra Flex Blocks til en værdi af fem. Og i din tredje måned som Brand Representative, får du en ekstra Flex Block. Derefter får du tre yderligere Flex Blocks, på din Brand Representative-jubilæumsdato. Og det bedste ved det hele? Flex Blocks udløber aldrig og der er ikke nogen begrænsning på, hvor mange, du kan akkumulere. De mistes dog, hvis du ikke opretholder titlen som Brand Representative. Men selv der, kan du genvinde ubrugte blocks, hvis du Genstarter.

 

Velocity Additional Details North America

 

MERE INFORMATION

Hvis du ikke har nok Building Blocks og Flex Blocks til at opretholde din status som Brand Representative, kan du vende tilbage til at være Brand Affiliate den 1. dato den følgende kalendermåned. Når du først er Brand Affiliate-igen, mister du de Brand Representatives, der er i dit Team. Du har mulighed for at genstarte inden for en begrænset periode, og hvis du får succes med det, kan du muligvis genvinde de Brand Representatives, der var i dit Team sammen med Flex Blocks, du tidligere har indtjent.

 

 

FLEX BLOCKS - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 

Spørgsmål 1: Hvorfor kan jeg ikke se mine Flex Blocks med det samme, når jeg forfremmes til Brand Representative inden månedens afslutning?
Svar 1: Du har ikke brug for dem endnu! Flex Blocks dukker op på din konto måneden efter, du har gennemført Kvalificeringen, hvilket også er den første måned, du skal optjene fire Building Blocks for at opretholde din status.

 

Spørgsmål 2: Udløber Flex Blocks virkelig ikke?
Svar 2: Nej—ikke så længe, du er Brand Representative. Og der er ingen begrænsning på, hvor mange Flex Blocks, du kan have.

 

Spørgsmål 3: Hvad er Flex Blocks værd?
Svar 3: Flex Blocks giver ikke salgsvolumen eller CSV, har ingen pengemæssig værdi og kan ikke ombyttes til kontanter - de kan kun bruges til at opretholde titler.

 

Spørgsmål 4: Kan jeg dele eller overføre mine Flex Blocks til en ven?
Svar 4: Nej. Flex Blocks er en gave, du får for dit hårde arbejde og kan kun bruges af dig.

 

Spørgsmål 5: Hvis min G1 Brand Representative bruger Flex Blocks, har det så nogen indvirkning på min Brand Representative-titel.
Svar 5: Slet ikke! Din titel bestemmes af dit antal G1 Brand Representatives og Leadership Teams, uanset om dine G1 Brand Representatives bruger Flex Blocks eller ej.

 

Spørgsmål 6: Hvad sker der, hvis jeg ikke har nok Flex Blocks til at opretholde min status som Brand Representative?
Svar 6: Hvis du ikke har nok Flex Blocks, bliver du igen Brand Affiliate, men du må beholde de Flex Blocks, du har fået. De venligst yderligere detaljer om genstart.